MMA

Ο στρουμπουλός Jonah Hill μεταμορφώνεται με σκληρό πρόγραμμα πυγμαχίας

Ο στρουμπουλός Jonah Hill μεταμορφώνεται με σκληρό πρόγραμμα πυγμαχίας

Δείτε πώς ο ηθοποιός Jonah Hill, με σκληρό πρόγραμμα πυγμαχίας, μεταμορφώθηκε χάνοντας πολλά κιλά, για τις ανάγκες της σειράς που συμμετέχει.

Τον Jonah Hill τον θυμόμαστε συνήθως από τις κωμωδίες του, αφού έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές γέλιου. Είναι εκείνο το στρουμπουλό αγόρι με την ήρεμη φωνή, που κατά καιρούς έχει αναλάβει σημαντικούς ρόλους που του έχουν φέρει βραβεία όπως στις ταινίες "Ο λύκος της Wall Street" ή το "Moneyball".

Έδειξε πως τα στενά περιθώρια της σάτιρας δεν τον χωρούν και είναι για κάτι παραπάνω. Πλέον δουλεύει τους νέους του ρόλους σε ταινίες που έρχονται το 2018 ενώ πρωταγωνιστεί στην σειρά του Netflix, Maniacalongside, όπου για τις ανάγκες των παραγωγών έχει κάνει μία εκπληκτική μεταμόρφωση στο σώμα του, μένοντας... μισός.

Μάλιστα πραγματοποιεί σχετικό ντοκιμαντέρ για το κόψιμο των κιλών, λιώνοντας για ώρες μέσα σε ένα πυγμαχικό γυμναστήριο. Στις φωτογραφίες είναι σίγουρο πως θα δυσκολευτείτε να τον αναγνωρίσετε. Ο Ηill είναι συνηθισμένος στα δύσκολα αφού παλαιότερα είχε πάρει 20 κιλά για να παίξει στο War Dogs.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H καυτή Βrittney Palmer καλεί τον McGregor: Γύρνα πίσω Ιρλανδέ δεν αντέχω άλλο (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ