MMA

Ο Ρώσος που κατέχει την πιο γρήγορη υποταγή στο UFC

Ο Ρώσος που κατέχει την πιο γρήγορη υποταγή στο UFC

Στις 14 Ιουλίου 1995 στο UFC 6 o Ρώσος Oleg Taktorov θα έγραφε... ιστορία. Σ'ένα παιχνίδι που 20 χρόνια μετά κάποιοι θεωρούν πως ήταν... fixed!

Στις 14 Ιουλίου 1995 στο UFC 6 o Ρώσος Oleg Taktorov θα έγραφε... ιστορία. Σ'ένα παιχνίδι που 20 χρόνια μετά κάποιοι θεωρούν πως ήταν... fixed ο Taktorov κατάφερε να υποτάξει με πνιγμό τον αντίπαλό του μόλις σε 9 δευτερόλεπτα. Το συγκεκριμένο ρεκόρ φυσικά και δεν έχει... σπάσει ακόμα.

Για την ιστορία ο Taktorov είναι από τους ρομαντικούς των ΜΜΑ, καθώς ήταν από τους πρώτους που έπαιξε το συγκεκριμένο στυλ. Κέρδισε ένα από τα διάσημα τουρνουά που έκανε το UFC και μάλιστα το συγκεκριμένο έπαθλο το πήρε όταν πραγματοποίησε το ρεκόρ με την πιο γρήγορη υποταγή.

Επίσης, ο Taktorov, γνωστός και ως ρώσικη αρκούδα έχει παίξει σε ταινίες και γενικώς αποτελεί κλασική ρώσικη φιγούρα του sambo που έγινε διάσημος από τις ικανότητές του σε μία περίοδο που λίγοι ήταν αυτοί που έμπαινε σε κλουβί για αγώνες χωρίς... κανόνες, όπως τους έλεγαν τότε.

Επίσης η cult φιγούρα του Taktorov συμμετείχε σ'ένα ρώσικο σόου που έβαζε τους διάσημους να παίζουν μποξ. Ο πρώτος και τελευταίος αντίπαλός του ο θρυλικός Ivan Drago.





Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Τα κρέατα που χάλασαν τις γροθιές του Stalone και άλλα 9 πράγματα που δεν ξέρετε για το ROCKY

Rugby: Takedown, ξύλο και άγιος ο Θεός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατηγορείται για συμμετοχή σε σπείρα ληστών ο προπονητής της Εθνικής τάε κβον ντο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ