MMA

O Nurmagomedov μάζεψε 100.000 δολάρια για την μπλούζα του Poirier!

O Nurmagomedov μάζεψε 100.000 δολάρια για την μπλούζα του Poirier!

Ο Nurmagomedov έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε στον Poirier στο τέλος του αγώνα τους. Η μπλούζα του Αμερικανού πωλήθηκε έναντι 100.000 δολαρίων που θα πάνε στην οργάνωση "The Good Fight Foundation".

Tα μαχητικά σπορ και οι αθλητές που τα εκπροσωπούν δείχνουν ξανά την ανθρωπιά τους και ο Khabib Nurmagomedov έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε στον Dustin Poirier στο τέλος του αγώνα τους.

Η μπλούζα του Αμερικανού που περιήλθε στα χέρια του Khabib πωλήθηκε έναντι 100.000 δολαρίων που θα πάνε στην οργάνωση The Good Fight Foundation.

Πρόκειται για την δημιουργία πηγαδιών με νερό στην Ουγκάντα με στόχο να ενισχύσουν τα ορφανοτροφεία και τα σχολεία στην Αφρική. Το γεγονός του μεγάλου αυτού ποσού που συγκεντρώθηκε επιβεβαίωσε ο Poirier.

Το εγχείρημα των δύο ανδρών δεν άφησε ανεπηρέαστο τον Dana White που αποθέωσε τους δύο μαχητές για την κίνηση τους και θα τους ενισχύσει και εκείνος με την σειρά του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Salaam Alleykum As you already know, I sold Dustin Porier’s TShirt for 100 thousand dollars and sent to Dustin’s charity foundation, but the buyer did not want to publicize his name. It is a big pleasure to know, that money will go to people in needs. Всем Салам Аллейкум Как вы уже знаете, футболку Порье я продал за 100$ тыс, но покупатель не захотел предавать своё имя огласке. Очень радует, что эти деньги уйдут нуждающимся людям.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Khabib Nurmagomedov (@khabib_nurmagomedov) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ