MMA

Ο Ντέινα Γουάιτ θα μεταφέρει το UFC σε ιδιωτικό νησί

Ο Ντέινα Γουάιτ θα μεταφέρει το UFC σε ιδιωτικό νησί

Σε ιδιωτικό νησί το όνομα του οποίου κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό σκοπεύει να μεταφέρει το επόμενο διάστημα το UFC ο Ντέινα Γουάιτ (VIDEO).

Με τον παγκόσμιο αθλητισμό να έχει βάλει λουκέτο, με τις ΗΠΑ να ζουν τον απόλυτο εφιάλτη και τον κορονοϊό να καλπάζει, λίγοι συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους για να επιστρέψουν στην κανονικότητα ή έστω σε... κάποια κανονικότητα. Ένας από αυτούς είναι ο Ντέινα Γουάιτ, το αφεντικό του UFC, που αποκάλυψε ότι σκοπεύει να πάρει όλους τους αθλητές του σε ιδιωτικό νησί για να συνεχίσει εκεί κανονικά το πρόγραμμά του μέχρι νεωτέρας.

Αν και δεν είναι ακόμη γνωστό σε ποια γωνιά του κόσμου θα γίνει αυτό, ο Γουάιτ υποστήριξε ότι προετοιμάζει κάτι πραγματικά σπουδαίο με μάχες ανά εβδομάδα. Το... Fight Island παραμένει επτασφράγιστο μυστικό, για να ολοκληρωθεί όμως το project υπάρχει ακόμη αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Γουάιτ θα περάσει από εξονυχιστικούς ιατρικούς ελέγχους όσους θα ταξιδέψουν (με ιδιωτικά jets) σε αυτό, ώστε να μην υπάρχει το παραμικρό ρίσκο για την υγεία και την ασφάλειά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ