MMA

"Ο McGregor θέλει να πάει στην Ρωσία και να το κάνει όπως ο... Rocky"

"Ο McGregor θέλει να πάει στην Ρωσία και να το κάνει όπως ο... Rocky"

Εμπνευσμένος από την ταινία Rocky είναι ο Conor McGregor που επιμένει σύμφωνα με τον προπονητή του John Kavanagh, να αντιμετωπίσει στην Ρωσία τον Khabib Nurmagometov.

Εμπνευσμένος από την ταινία Rocky είναι ο Conor McGregor που επιμένει σύμφωνα με τον προπονητή του John Kavanagh, να αντιμετωπίσει στην Ρωσία τον Khabib Nurmagometov. Οι απαιτήσεις του McGregor για να επιστρέψει στο κλουβί έχουν γίνει γνωστές προς το promotion και αναμένουμε την απόφαση του UFC.

Μάλιστα φαίνεται πως το συμβόλαιο του περιλαμβάνει παραμέτρους που για πρώτη φορά υπάρχουν σε συμβόλαιο αθλητή και ίσως ανοίξουν τους ασκούς του Αιόλου και για άλλους μαχητές που θα διεκδικούν μερίδιο από δημοφιλή παιχνίδια, σαν συνεργάτες πλέον και όχι απλά σαν πληρωτέοι αθλητές.

Ο προπονητής του McGregor από την πλευρά του, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, αποκαλύπτει την επιθυμία του παίκτη του που μοιάζει με αυτή του... Rocky.

"Δείχνει μεγάλη επιθυμία να παίξει στην Ρωσία ο McGregor. Δεν ξέρω αν βλέπει συχνά το Rocky 4 ή κάτι παρόμοιο",ανέφερε και κακά τα ψέματα ο λόγος που θέλει να πάει στην Ρωσία είναι διότι γνωρίζει πως εκεί με αντίπαλο τον Khabib θα βγάλει ένα...καράβι λεφτά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Πυγμάχοςκατεβάζει»μεγροθιέςστηνΡωσίατονένανμετάτονάλλον(ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ