MMA

O McGregor αποκαλύπτει τον λόγο που έχασε από τον Nurmagomedov

O McGregor αποκαλύπτει τον λόγο που έχασε από τον Nurmagomedov

O Conor McGregor ανέλυσε σε νέες δηλώσεις του, τους λόγους που έχασε από τον Khabib Nurmagomedov πριν από μερικούς μήνες.

"Είναι τρομερός αντίπαλος, παλεύει με αρκούδες από τότε που ήταν παιδί. Έκανε καλή προετοιμασία και στην όρθια μάχη και εμφανίστηκε πολύ καλύτερος απ' ότι περίμενα.

Το σέβομαι αυτό ήταν, η στιγμή του. Είναι εύκολο να το κάνεις μία φορά, να τα δώσεις όλα μία φορά και τέλος. Αν το κάνεις συνέχεια όμως χάνεις το κίνητρο σου και εκεί αρχίζεις και πέφτεις.

Εγώ φταίω για ότι έγινε. Δεν έδωσα τον σεβασμό που έπρεπε σε αυτόν τον αντίπαλο. Δεν έδωσα σημασία αν χτυπηθώ και έφαγα το overhand. Αν το ξανακάναμε δεν θα με πετύχαινε ούτε μία φορά στα χρονικά. Είμαι σίγουρος γι'αυτό.

Με πέτυχε αλλά δεν με έριξε. Σηκώθηκα, τον χτύπησα, του έριξα γόνατο και πήγε για το takedown. Έκανε αυτό το χτύπημα και μετά προσπαθούσε να πιάσει τα πόδια μου.

Πρέπει να υπάρξει ρεβάνς σε αυτό το παιχνίδι. 'Έριξαχαστούκι στον αδερφό και τον ξάδερφο του. Εκείνος έτρεξε και έφυγε από το κλουβί. Δεν τελειώσαμεμε αυτόν, θα έχουμε και ρεβάνς".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Sylvester Stallone: Ο McGregor έγινε αλαζόνας γι'αυτό τον...έσπασε ο Khabib (ΒΙΝΤΕΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ