MMA

Ο Λαγκαζασβίλι είναι έτοιμος να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα

Ο Λαγκαζασβίλι είναι έτοιμος να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα

Ο Αλίκ Λαγκαζασβίλι μπαίνει στο ερασιτεχνικό μποξ και είναι έτοιμος να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Διαβάστε την ιστορία του και τι δήλωσε ο ίδιος.

Για τα νέα παιδιά που πυγμαχούν στην Ελλάδα και στο ερασιτεχνικό μποξ υπάρχει πάντα το μεγάλο όνειρο της Ολυμπιάδας. Για τον Αλίκ Λαγκαζασβίλι το να αγωνιστεί και μόνο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ένας στόχος που κυνηγούσε για πολύ καιρό.

Την άνοιξη στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας, θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα αγωνιζόμενος στην κατηγορία του τα 57 κιλά, που συχνά στην Ελλάδα δυσκολευόταν να βρει αντίπαλο.

Με ζήλο και αγάπη δουλεύει και προπονείται αδιάκοπα στο Golden Corner υπό την καθοδήγηση του Νίκου Γιδάκου και του Δημήτρη Ξερικού για να είναι πανέτοιμος για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

O Aλίκ Λαγκαζασβίλι σε σπάρινγκ με τον συναθλητή του Πέτρο Βαρδάκα

Φέτος κατάφερε να πάρει την Ελληνική υπηκοότητα και έτσι έχει δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά, δείχνοντας πως περιμένει αυτή την στιγμή με ανυπομονησία.

"Αν και μπαίνω στο ερασιτεχνικό μποξ στα 24, πιστεύω πως ποτέ δεν είναι αργά, αν έχεις στόχο και θέληση να πετύχεις",μας αναφέρει στα πρώτα του λόγια ο Αλίκ και συνεχίζει.

"Προς το παρόν στοχεύω στην Α' κατηγορία. Θα ξεκινήσω από την Γ' κατηγορία, βήμα- βήμα. Όταν με το καλό φτάσω στην πρώτη κατηγορία, ανοίγουν πολλές πόρτες για προκριματικούς αγώνες αλλά και για Πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα",καταλήγει.

Ο Αλίκ με τον προπονητή του Δημήτρη Ξερικό

Ο Αλίκ έχει εμπειρία 12 αγώνων σε ερασιτεχνικό επίπεδο. Θεωρεί πως τώρα θα γνωρίζει πραγματικά το επίπεδο, δηλώνοντας ερωτευμένος με το μποξ. " Είμαι αποφασισμένος να πετύχω και παράλληλα ερωτευμένος με το μποξ".

Ο Λαγκαζασβίλι σε αγώνα με τον κόουτς του Νίκο Γιδάκο

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η καυτή personal trainer Έλενα Κοκκίνου μοιράζει εγκεφαλικά στα social media (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ