MMA

O Jon Jones σταματάει τους βανδαλισμούς στους δρόμους της Αλμπουκέρκης

O Jon Jones σταματάει τους βανδαλισμούς στους δρόμους της Αλμπουκέρκης

Ο Jon Jones βγήκε στους δρόμους της Αλμπουκέρκης και αναγκάστηκε να παρέμβει σταματώντας έναν διαδηλωτή που κρατούσε σπρέι στα χέρια του.

Το θλιβερό περιστατικό θανάτου του George Floyd από αστυνομική βία πριν από λίγες μέρες έχει φέρει τεράστιες αντιδράσεις στην Αμερική με αποτέλεσμα οι διαδηλωτές να προβαίνουν συχνά σε βανδαλισμούς.

Ο Jon Jones μάλιστα βγήκε στους δρόμους της Αλμπουκέρκης και αναγκάστηκε να παρέμβει σταματώντας έναν διαδηλωτή που κρατούσε σπρέι στα χέρια του.

Αργότερα ανέβασε το βίντεο τονίζοντας πως σε αυτές τις γειτονιές κυκλοφορούν παιδιά που δεν είναι αναγκασμένα να βλέπουν όλη αυτή την κατάσταση.

Να θυμίσουμε πως αυτή την περίοδο ο Jones βρίσκεται σε κόντρα με το UFC λόγω χρημάτων και είναι έτοιμος να αφήσει την ζώνη του, προτείνοντας μάλιστα το ματσάρισμα του Reyes με τον Blachowicz.

O Αdesanya έστειλε μήνυμα κατά του ρατσισμού

Ο Israel Adesanya έγινε ένα με τους διαδηλωτές χθες απαιτώντας δικαιοσύνη για τον θάνατο του Floyd. Να θυμίσουμε πως ο Derek Chauvin που ήταν ο αστυνομικός που άσκησε βία, κατηγορήθηκε για δολοφονία όμως αφέθηκε ελεύθερος!

"Πρέπει να μιλήσω. Είμαι εξοργισμένος. Πόσες φορές μπήκατε σε μαγαζιά με τα χέρια πίσω από την πλάτη για να μην νομίζουν πως κλέβετε; Πρέπει να βγουν οι λευκοί διαφορετικών φυλών και να μιλήσουν γιατί τους χρειαζόμαστε. Έχω κουραστεί να βλέπω ανθρώπους να σκοτώνονται. Στα πρόσωπα εκείνων βλέπω τον εαυτό μου", τόνισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Ρώσος μαχητής επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό για να αποδείξει πως δεν υπάρχει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ