MMA

Ο Jermell Charlo πληρώνει την κηδεία του Patrick Day

Jermell Charlo celebrates after defeating Jorge Cota, of Mexico, in a junior middleweight boxing match Sunday, June 23, 2019, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Jermell Charlo celebrates after defeating Jorge Cota, of Mexico, in a junior middleweight boxing match Sunday, June 23, 2019, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Κίνηση καρδιάς από τον μποξέρ, Jermell Charlo ο οποίος θα πληρώσει τα έξοδα της κηδείας του αδικοχαμένου Patrick Day.

O Patrick Day έχασε τη ζωή του στις 17/10, τέσσερις ημέρες μετά από τον αγώνα του με τον Charles Conwell. Ο άτυχος μποξέρ δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι, έπεσε νοκ-άουτ στον 10ο γύρο και η εγκεφαλική βλάβη που υπέστη του κόστισε τη ζωή του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό ο συνάδελφός του, Jermell Charlo έχει προτείνει στην οικογένεια του Day να καλύψει εκείνος όλα τα έξοδα της κηδείας σε μία ένδειξη σεβασμού και προσπάθειάς του να ελαφρύνει τους ανθρώπους που θρηνούν το θάνατο του πυγμάχου.

Ο Jermell Charlo είναι 29 ετών και μετράει ρεκόρ 32-1 στην επαγγελματική του καριέρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο θάνατος του Patrick Day είναι ο τέταρτος που καταγράφεται για το 2019 και αφορά χαμό πυγμάχου σε ρινγκ μετά από νοκ-άουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ