MMA

Ο Ivar the Boneless των Vikings πυγμαχεί!

Ο Ivar the Boneless των Vikings πυγμαχεί!

O Ivar the Boneless έσωσε τα προσχήματα στην φοβερή σειρά Vikings που τούτη την στιγμή μονοπωλεί το ενδιαφέρον παγκοσμίως και κάνει το Game of Thrones να μοιάζει γλυκιά ανάμνηση.

Και εκεί που περίμενες την πέμπτη σεζόν να καταποντιστεί με την απώλεια του Ράγκναρ Λοθμπροκ, ο Ivar the Boneless έσωσε τα προσχήματα στην φοβερή σειρά Vikings που τούτη την στιγμή μονοπωλεί το ενδιαφέρον παγκοσμίως και κάνει το Game of Thrones να μοιάζει γλυκιά ανάμνηση.

Ο νεαρός ηθοποιός Alex Høgh Andersen είναι μία ισχυρή προσωπικότητα που έχει κεντρίσει τον ενδιαφέρον και στην κρίσιμη καμπή που βρίσκεται η σειρά με τον "εμφύλιο" των υιών Ράγκναρ, ο Ivar μοιάζει να είναι ο επόμενος απόλυτος πρωταγωνιστής.

Κατά τα άλλα ο 24χρονος έχει καταφέρει να γίνει αστέρας σε νεαρή ηλικία χάρη στο τηλεοπτικό σόου, είναι πολύ ενεργός στα social media και δηλωμένος φαν της πυγμαχίας που είναι μέρος του προγράμματος του.

Την γυμναστική γενικά την βαριέται, αλλά για να συρθείς σε τόσα τηλεοπτικά γυρίσματα(παίζει τον σακάτη) χρειάζεται πολύ καλή φυσική κατάσταση που την χτίζει με τον μποξ.

Ο Ivar όπως θα δείτε θέλει δουλειά, αλλά την συμπάθεια του κόσμου και των...κοριτσιών την έχει κερδίσει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Lindsey Pelas: Το νέο κορίτσι του UFC θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ)

Alex boxing in @toughglove_official I'll post edits from episode 9 tonight, I'm so sad..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ivaralex høgh (@beinlausi) στις



Alex boxing is my fav [From Alex ig story]

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ivaralex høgh (@beinlausi) στις



Finally #Repost @jordan_patrick_smith (@get_repost) ・・・ He was easier to box when he couldn't walk @nickthomas_21473 @alexhoeghandersen

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ivaralex høgh (@beinlausi) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ