MMA

O Ibrahimovic μπαίνει σφήνα στο McGregor vs. Mayweather και απειλεί τους δύο σταρ!

O Ibrahimovic μπαίνει σφήνα στο McGregor vs. Mayweather και απειλεί τους δύο σταρ!

O Zlatan Ibrahmovic ερωτήθηκε για την κόντρα του Floyd Mayweather με τον Conor McGregor και μεταξύ σοβαρού κι αστείου προκάλεσε τους δύο αθλητές να μονομαχήσουν μαζί του!

Ο Zlatan Ibahimovic είναι παικταράς με το βασικό του προσόν εκτός από το σκοράρισμα να είναι και η βαριάς μορφής... τρέλα που κουβαλάει. Όταν ο Σουηδός στράικερ αποφασίσει να μιλήσει τότε απλά ανοίγουμε τα αυτιά μας και τον ακούμε γιατί κάτι φοβερό θα έχει να πει και το είπε, ξανά.

Eρωτηθείς ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιντετ για το αν θα ήθελε να δει κάποια στιγμή στο μέλλον το Mayweather vs. McGregor, η απάντησή του μόνο η αναμενόμενη δεν ήταν...

Αστειευόμενος ή όχι, κανείς δεν ξέρει με τον Zlatan, γύρισε και είπε πως αμφότεροι πρέπει να "κόψουν" τα αστεία και ο γενναιότερος να παίξει μαζί του!

Ο "Ibra" όχι απλά θέλει να παίξει με τους δύο απόλυτους σταρ των μαχητικών αθλημάτων, είναι και πεπεισμένος πως αν χτυπηθούν μαζί του, ανεξαρτήτου αποτελέσματος θα πάνε στο νοσοκομείο.

"Το καλό που τους θέλω είναι να σταματήσουν τα αστεία που λένε και να παίξουν μαζί μου. Ας δούμε πως θα πάει... Σίγουρα πάντως και οι δύο θα καταλήξουν απευθείας στο νοσοκομείο!"

Αξίζει να σημειωθεί πως από τα 17 του χρόνια ο υψηλόσωμος επιθετικός είναι κάτοχος μαύρης ζώνης στην τέχνη του tae kwon do.

Εσείς τι πιστεύετε; Μπορεί ο Zlatan να την "παλέψει" είτε με τον Mayweather είτε με τον Conor McGregor;

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΜΜΑ διοργάνωση βάζει Χούλιγκαν οπαδούς ποδοσφαίρου στο ρινγκ! (VIDEO)
Απίστευτο ξύλο στα τραπέζια ΜΜΑ διοργάνωσης από ομάδες μοτοσυκλετιστών! (VIDEO)
Πυγμαχικό ΚΟ με κουβά πάγου και μακελειό μέσα στο ρινγκ (VIDEO)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ