MMA

O Floyd Mayweather "γελάει" με το... φθηνό ρολόι του Κριστιάνο Ρονάλντο

O Floyd Mayweather "γελάει" με το... φθηνό ρολόι του Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φόρεσε ένα ρολόι με 424 διαμάντια αξίας 2.000.000 ευρώ. Κάπου στο Λας Βέγκας, όμως, ο Floyd Mayweather γελάει γιατί το δικό του κοστίζει 18.000.000 ευρώ! (PHOTO)

Τα πλούσια αγόρια παίζουν και με ακριβά παιχνίδια. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τους Κριστιάνο Ρονάλντο - Floyd Mayweather οι οποίοι έχουν γίνει πρώτα θέματα στον διεθνή Τύπο, εκτός από τα κατορθώματά τους στα σπορ που εκπροσωπούν, και για το ρολόγια που επιλέγουν να φορούν.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο για παράδειγμα στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουβέντους εμφανίστηκε με ένα "Jacob & Co" της σειράς "Caviar Tourbilion". Το συγκεκριμένο κομμάτι είναι στολισμένο με 424 διαμάντια και η αξία του ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ.

Προτού συνεχίσουμε, όμως, παρακαλούμε κρατηθείτε από κάπου, διότι το ρολόι του CR7 είναι ΦΘΗΝΟ!

Είναι ένα... ρολογάκι της σειράς αν το συγκρίνουμε με αυτό που είχε φορέσει πρόσφατα ο πιο πλούσιος αθλητής του κόσμου, ο μποξέρ Floyd Mayweather.

Ο "Money", που δεν τον φωνάζουν άδικα έτσι, έχει στη συλλογή του το "ρολόι του δισεκατομμυριούχου" που είναι επίσης της "Jacob & Co" και αξίζει 18.000.000 δολάρια, δηλαδή 16.000.000 δολάρια περισσότερα απ' αυτό του Πορτογάλου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥ FLOYD

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΗσέξιKarina Elle αναστάτωσε το γυμναστήριο του McGregor (ΦΩΤΟ & BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ