MMA

Ο Φλοριάν Μάρκου παίζει στο No Limits

Ο Φλοριάν Μάρκου παίζει στο No Limits

Με ποιους kickboxer έχει ο Μάρκου... προηγούμενα και απαιτείται "ξεκαθάρισμα"; Μπείτε και ψηφίστε ποιον θέλετε για αντίπαλο του.

Το ότι ο Φλοριάν Μάρκου θα παίξει στο "No Limits" του Μαρτίου το εορταστικό event της Γωγώς Μπιτάκου για τα δέκα χρόνια της διοργάνωσης είναι σχεδόν βέβαιο, άλλωστε η... πιάτσα του kickboxing έχει βουίξει, καθώς ο ικανότατος μαχητής θέλει να παίξει ένα και μοναδικό παιχνίδι στην Ελλάδα για να ευχαριστήσει τους Έλληνες φανς του κι έπειτα να συνεχίσει στους αγώνες του στο εξωτερικό από εκεί που σταμάτησε.

Σίγουρα το γεγονός της επιστροφής του Μάρκου στην αγωνιστική δράση και δη στην Ελλάδα αποτελεί πολύ σπουδαίο γεγονός για το άθλημα στην πατρίδα μας. Όμως, λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά μηνύματα των αναγνωστών μας αντιλαμβανόμαστε πως το κοινό επιθυμεί να δει στον μαχητή σ'ένα παιχνίδι ντέρμπι απ'τα παλιά...

Με ποιους όμως kickboxer έχει ο Μάρκου... προηγούμενα και απαιτείται ξεκαθάρισμα. Ντέρμπι από τα παλιά λοιπόν στην Ελλάδα ο Φλοριάν Μάρκου θα έπαιζε μόνο με τους Στάθη Μπένοφ ή Μελέτη Κακουμπάβα! Εντυπωσιακό ε; Είναι...

Στη μάχη του με τον "καλλιτέχνη" Μπένοφ πάλι για το "No Limits" και συγκεκριμένα για την 13η σειρά του σόου ο Φλοριάν σ' ένα παιχνίδι για γερά νεύρα είχε τελικά επικρατήσει, αλλά όχι τόσο ώστε να μην αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τον πολύ έμπειρο αθλητή του Μπάμπη Παπαδόπουλο.

Όσον αφορά τον τρομακτικά δυνατό Μελέτη αμφότεροι έχουν κερδίσει ο ένας τον άλλο από μία φορά! Το μεταξύ τους 1-1 είναι σίγουρα ιδανικό για μία τεράστια ρεβάνς!

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O μαχητής του Σούμο που… έφαγε τα δόντια του στο UFC 1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Πυγμαχία με γυμνά χέρια: Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ενάντια στον σωματοφύλακα του Jay Z! (BINTEO)

Απίστευτο: Πλάκωσε τον προπονητή του αντιπάλου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ