MMA

Ο Dana χαρακτήρισε την Meryl Streep ως μια 80χρονη αλαζόνα

Ο Dana χαρακτήρισε την Meryl Streep ως μια 80χρονη αλαζόνα

Ο πρόεδρος του UFC, Dana White ήταν καυστικός απέναντι στις δηλώσεις υποβιβασμού των ΜΜΑ από την θρυλική ηθοποιό Meryl Streep στον λόγο που εκφώνησε προ δύο ημερών στο πλαίσιο της διεξαγωγής των "Χρυσών Σφαιρών".

Η Streep είχε πει πως εφόσον προχωρήσει η πολιτική Trump τότε "εάν εκδιωχθούν όλοι οι ξένοι από το Hollywood ο κόσμος θα παρακολουθεί football και μεικτές πολεμικές τέχνες που δεν είναι... τέχνες."

Ο πρόεδρος του UFC λοιπόν απάντησε στην Meryl Streep μέσω του TMZ και ομολογουμένως την κατακεραύνωσε αφού την "μεγάλωσε" κιόλας κατά 13 χρόνια, χαρακτηρίζοντάς την "80χρονη αλαζόνα" που δεν έχει καθόλου γνώσεις επί των ΜΜΑ και των μαχητικών αθλημάτων.

"Δεν περίμενα μία αλαζών 80χρονη κυρία να είναι οπαδός των ΜΜΑ", είπε ο πρόεδρος του UFC αρχικά. Στην ερώτηση που του έγινε αν θεωρεί πως η Streep βάλθηκε κατά των ΜΜΑ επειδή εκείνος ήταν υπέρ του Trump είπε: "Πιθανόν να ισχύει και αυτό. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος".

Ο αυτού κάθε αυτού ιδιοκτήτης του UFC πάντως ο Ari Emanuel και άνθρωπος του Hollywood είναι και εναντίον του Trump υπενθύμισε ο Dana: "O Ari είναι άνθρωπος του Hollywood και βρίσκεται πίσω από κορυφαίες ταινίες και σόου και δεν υποστήριξε και τον Trump, αλλά δεν ξέρω τελικά αν ήταν πολιτικοί οι λόγοι που τοποθετήθηκε (σ.σ. η Meryl Streep) ".

"Εάν πραγματικά κοιτάξετε ποιοι ακολουθούν τις ΜΜΑ θα διαπιστώσετε πως τις ακολουθούν όλοι (σ.σ. εδώ εννοεί και το Hollywood αφού μεγάλη γκάμα ηθοποιών έχει αγοράσει μετοχές στο UFC) . Όπως είπα και πριν δεν περιμένω από μία 80χρονη κυρία να είναι οπαδός των ΜΜΑ. Κοιτάξτε ο καθένας με τα γούστα του. Ούτε εμένα μου αρέσει το γκολφ. Αυτό δεν σημαίνει πως σε όλους γύρου μου δεν πρέπει να αρέσει το γκολφ. Εάν δεν σου αρέσει κάτι άλλαξε κανάλι".

Σχετικά με το "μη τέχνες" ο Dana σημείωσε: "Φυσικά και είναι τέχνη. Αυτό που είπε ήταν τόσο ηλίθιο όσο ηλίθιο θα ήταν να πει κανείς ότι αυτή δεν είναι ταλαντούχα ηθοποιός. Γιατί πραγματικά είναι..."

Ο White μίλησε και για το ρατσιστικό κομμάτι αναφέροντας: "Υπονόησε πως δεν είμαστε παγκόσμιο άθλημα, ενώ κάνουμε event σε όλο τον κόσμο και έχουμε τόνους αθλητών απ' όλο τον κόσμο."

Στο κλείσιμο της τοποθέτησής του ο πρόεδρος του UFC είπε: "Δεν είναι μορφωμένοι στο κομμάτι του αθλήματος και η δήλωσή της ήταν εντελώς άστοχη."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)
Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)
Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ