MMA

Ο Canelo και τα κορίτσια του...

Ο Canelo και τα κορίτσια του...

Ασυγκράτητος φαίνεται πως είναι ο Canelo στην προσωπική του ζωή καθώς σε κάθε χώρα έχει και μια σύντροφο. Το fightsports.gr έψαξε και βρήκε τις κοπέλες που του "χρεώνουν" ανά διαστήματα.

Ο Freddie Roach είχε πει πριν από μερικές εβδομάδες πως ο Canelo Alvarez είναι ο... ωραίος της υπόθεσης και όπως ακριβώς και ο Oscar De La Hoya έτσι κι αυτός σήμερα θέλει να έχει όλες τις ωραίες κοπέλες για την πάρτη του. Μία βόλτα στα Μέσα της πατρίδας του παγκόσμιου πρωταθλητή είναι ικανή για να σε κάνει να απορείς σχετικά με το ποια είναι τελικά η κοπέλα του 25χρονου.

Ο Saul τις αλλάζει σαν ζευγάρι από... μπαντάζ και μας μπερδεύει αφού άλλη φαίνεται να έχει στο Μεξικό και άλλη στις ΗΠΑ. Στον αγώνα με τον Cotto πάντως το Σάββατο έσκασε μύτη και πανηγύρισε με το πολύ δυνατό... όπλο που ονομάζεται Nelda Sepulvenda. Η όμορφη Nelda δεν έχει καμία φωτογραφία στο διαδίκτυο εκτός απ'αυτήν που συνοδεύει άρθρο. Πάντως όσοι είδαν το παιχνίδι εκείνη την ώρα που η κάμερα έπαιξε καλή μπάλα με την συγκεκριμένη κατάλαβαν ότι ο Canelo έχει δυνατά γούστα.

To fightsports.gr είχε γράψει και παλαιότερα για τις κατακτήσεις του Alvarez και σε μία γρήγορη επανάληψη σας θυμίζουμε τις δύο παλαιότερες σχέσεις του Canelo. Η Marisol Gonzalez πάντως που θα δείτε παρακάτω να σημειωθεί πως ξεκάθαρα δεν έχει χωρίσει μαζί του έστω κι αν ο πυγμάχος κάνει βόλτες με άλλη κοπέλα. Η Marisol πάντως είναι πρώην Μις Κόσμος, τραγουδίστρια και ηθοποιός όπως ακριβώς είναι και η Cynhtia Rodriguez. Τα "θέλω" άλλωστε του "κοκκινομάλλη" είναι ξεκάθαρα... Η Cynhtia όμως καλό είναι να ξέρουμε πως τον πρόδωσε με πολύ άσχημο τρόπο μια και πριν τον αγώνα με τον Mayweather πήγε και πόνταρε 10 Κ. εναντίον του Canelo. Όταν ενημερώθηκε για την συγκεκριμένη πράξη ο Μεξικανός την έστειλε γρήγορα γρήγορα για... τσάι. Η ίδια πάντως σε συνέντευξη της όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα είπε ξεκάθαρα: "Έκανα αυτό που έκανε όλος κόσμος. Όλοι ξέραμε πως θα χάσει από τον Mayweather..."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Oισέξιγυναίκες των πυγμάχων σε ρίχνουν… νοκ άουτ (ΦΩΤΟ)

Aπίστευτο: Στην Ρωσία μαθαίνουν πολεμική τέχνη με Selfie Sticks (BINTEO)

Η πορνοστάρ Kleio Valentien που θέλει ραντεβού με την Ronda Rousey

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ