MMA

O Burns "έκαψε" τον Woodley και τον πέταξε εκτός τίτλου

Gilbert Burns, left, punches Andreas Stahl during a welterweight mixed martial arts bout at a UFC on Fox event in San Jose, Calif., Saturday, July 26, 2014. Burns won by unanimous decision. (AP Photo/Jeff Chiu)
Gilbert Burns, left, punches Andreas Stahl during a welterweight mixed martial arts bout at a UFC on Fox event in San Jose, Calif., Saturday, July 26, 2014. Burns won by unanimous decision. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO/JEFF CHIU

Ο Gilbert Burns ήταν εκπληκτικός και κέρδισε τον Tyron Woodley σε μια σπουδαία μονομαχία.

Την τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλο welterweight κατηγορία έχασε ο Tyron Woodley που έπεσε πάνω σε έναν εκπληκτικό Gilbert Burns. Ο Βραζιλιάνος από την αρχή του παιχνιδιού κατέστησε σαφές πως δεν είναι στο Λας Βέγκας για τουρισμό, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Woodley και συνολικά σε όλο το παιχνίδι κυριάρχησε.

Ο Woodley έχασε την μάχη και στο striking και στο έδαφος, μαζί με τις ελπίδες του να του δοθεί title shot. Πλέον πάμε ολοταχώς για το Kamaru Usman vs Gilbert Burns με τον δεύτερο να ανυπομονεί.

" Είμαι πολύ χαρούμενος. Προπονήθηκα σκληρά γι'αυτό τον αγώνα. Ήξερα πως θα τα καταφέρω. Τώρα είμαι ο νούμερο 1 υποψήφιος για τίτλο. Μου αρέσει ο Kamaru Usman, κάνουμε μαζί προπόνηση αλλά θέλω τον τίτλο. Βάλτε με μαζί του. Αν θέλουν το κάνουμε και τον Ιούλιο", κατέληξε ο νικητής.

Ο Burns μετράει πέντε νίκες μεταξύ αυτών με αντιπάλους όπως οι Nelson και Maia.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Ρώσος μαχητής επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό για να αποδείξει πως δεν υπάρχει!

AP Photo/Jeff Chiu

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Вудли - Бёрнс ⚔ Без лого в топ #ufc #mma #ufcfightnight #woodleyburns

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Обещяю тебе здесь понравится (@t.h.e.l.i.o.n.s) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ