MMA

O Anthony Joshua εξηγεί γιατί δεν βρίσκει σύντροφο

O Anthony Joshua εξηγεί γιατί δεν βρίσκει σύντροφο

Ο Anthony Joshua εξήγησε γιατί δεν μπορεί να συνδυάσει επιτυχημένη καριέρα με οικογένεια και πιο συγκεκριμένα με μία σύντροφο.

Είναι νέος, ωραίος, με δόξα και χρήματα... Ο Anthony Joshua θα έλεγε κανείς πως είναι από τους περιζήτητους εργένηδες εκεί έξω, ωστόσο ο ίδιος αποκαλύπτει πως δεν έχει βρει ακόμα το άλλο του μισό.

"Θεωρώ πως μπορεί κάποιος να βγαίνει με κορίτσια και συγχρόνως να κάνει μία επιτυχημένη καριέρα αλλά για μία σχέση πρέπει να συμβιβάζεται κάτι που δεν έχω νιώσει ακόμα ικανός να κάνω.

Ο πατέρας μου δεν με συμβούλευε ποτέ για τέτοια θέματα. Εγώ από την πλευρά μου λέω στο παιδί μου, πως είναι ωραίο να μεγαλώνεις με κάποιον δίπλα σου. Για μένα το να κάνω σχέση τώρα σημαίνει να αλλάξω τους τρόπους μου και δεν είναι εύκολο. Αυτή την στιγμή δεν έχω κάποια δίπλα μου αλλά θα ήταν ωραίο να είχα".

Να θυμίσουμε πως ο Joshua έχει έναν γιο πέντε ετών με την πρώην του ονόματι Osborne, στην οποία αγόρασε σπίτι 500.000 λιρών στο Βόρειο Λονδίνο. Παλαιότερα υπήρξαν φήμες πως έβγαινε με την γυναίκα του Amir Khan.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Ρώσος μαχητής επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό για να αποδείξει πως δεν υπάρχει!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ