MMA

Nurmagomedov: "Ο κόσμος είναι χαζός, πεθαίνουν άνθρωποι εκεί έξω"

Nurmagomedov: "Ο κόσμος είναι χαζός, πεθαίνουν άνθρωποι εκεί έξω"

Ο Khabib Nurmagomedov άφησε σε δεύτερη μοίρα τη μονομαχία του με τον Tony Ferguson, προτάσσοντας τη μάχη κατά του κορονοϊού, ο οποίος έχει αφήσει χιλιάδες νεκρούς παγκοσμίως.

Ο Khabib Nurmagomedov απάντησε ξανά στα σχόλια περί υπεκφυγής του για την αναμέτρηση με τον Tony Fergsuson. Ο Νταγκεστανός τις προηγούμενες μέρες αρνήθηκε να ταξιδέψει στην Αμερική, λόγω του ιού καθώς είναι αποκλεισμένος στην Ρωσία.

Αργότερα γινόταν γνωστό πως είχε την δυνατότητα να το κάνει και τότε ο κόσμος ξέσπασε σε σχόλια. Ο Nurmagomedov απαντάει σχετικά:

"Επειδή είμαι πρωταθλητής θα μου δώσουν ιδιωτικό αεροπλάνο; Ο κόσμος είναι τόσο...χαζός. Αυτή την στιγμή μιλάμε για χιλιάδες νεκρούς εκεί έξω. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο τον Vladimir Putin και να του ζητήσω να μου δώσει ένα αεροπλάνο. Μετά πρέπει να πάρω τον Donald Trump και να τον παρακαλέσω να με αφήσει να μπω στην Αμερική. Φαίνονται τρελά όλα αυτά",καταλήγει.

Να θυμίσουμε πάντως πως ο Khabib άλλαξε στάση μετά τις αντιδράσεις και ζήτησε να του δοθεί τοποθεσία εκτός Ρωσίας για να αγωνιστεί με τον Ferguson.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η κόρη του Van Damme μεγάλωσε και είναι μία…κόλαση (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ