MMA

Nέο σοκ για Blackwell: Εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο

Nέο σοκ για Blackwell: Εισήχθη ξανά στο νοσοκομείο

Ο Nick Blackwell, μετά τονσοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Chris Eubank τον Μάρτιο, όταν έπεσε σε κώμα, επιχείρησε να μπει σε σπάρινγκ που τον οδήγησε εκ νέου στο νοσοκομείο. Διαβάστε τι συνέβη.

Τον τίτλο του άτυχου μπορεί να κατέχει άνετα ο Nick Blackwell που μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο παιχνίδι με τον Chris Eubank τον Μάρτιο , όταν έπεσε σε κώμα, επιχείρησε να μπει σε σπάρινγκ που τον οδήγησε εκ νέου στο νοσοκομείο!

Μετά τις διαβεβαιώσεις των γιατρών πως έχει αποθεραπευτεί πλήρως ο πυγμάχος δεν έχασε χρόνο, μπαίνοντας ξανά στις προπονήσεις. "Ένωσε αδιαθεσία και τον πήγαν στο νοσοκομείο. Το μόνο που ξέρουμε είναι πως βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση" , ήταν τα λόγια εκπροσώπου του.

Η επιθυμία του πάντως να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση τον βάζει πάλι σε μπελάδες όπως υποστηρίζει ο στενός του κύκλος. Σε πρόσφατη συνέντευξη του, πριν το νέο άσχημο γεγονός της υγείας του είπε. "Με πονάει πολύ το γεγονός πως δεν θα ξαναπαίξω. Όταν βλέπω τους άλλους να παίζουν δεν μου αρκεί να προπονώ τον κόσμο".

Ο ίδιος ζήτησε από τον προπονητή του να τον κοουτσάρει ξανά, αλλά εκείνος αρνήθηκε να πάρει το ρίσκο.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Θα πάθεις σοκ με την καυτή προπονήτρια του Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Σέξι Ελληνίδα Ταεκβοντίστρια πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ και ρίχνει το… Instagram (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ