MMA

Νέο παραλήρημα στήριξης Nate σε McGregor

Νέο παραλήρημα στήριξης Nate σε McGregor

O Nate Diaz για μία ακόμη φορά αποθέωσε τον Conor McGregor που άλλαξε στυλ και θα παίξει με τον καλύτερο πυγμάχο στον κόσμο. Με το UFC τα έχει βάλει ο μαχητής του Stockton περισσότερο.

Πολλές ελπίδες να κερδίσει τον Mayweather έχει ο Conor McGregor στον αγώνα που θα καλυφθεί liveαπό το Sport24.gr σύμφωνα με νέες δηλώσεις του Nate Diaz. Ο πρώην αντίπαλος του Ιρλανδού σε συνέντευξή του είπε ότι έχει μοιραστεί το κλουβί για 25 λεπτά με τον McGregor και ξέρει από πρώτο χέρι ότι έχει ελπίδες απέναντι στον κορυφαίο μποξέρ της εποχής μας.

Από εκεί και πέρα ξεκαθάρισε ότι δεν στηρίζει ούτε τον έναν ούτε τον άλλο μαχητή, ωστόσο σίγουρα δεν στηρίζει το UFC, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει τους λόγους, ενώ παράλληλα καταφέρθηκε και εναντίον των επαγγελματιών πυγμάχων που μειώνουν τις πιθανότητες του Conor να νικήσει.

Αναρωτιέται μάλιστα στη συνέντευξή του πώς θα αντιδράσουν όλοι αυτοί αν τελικά ο Ιρλανδός πάρει το ματς. Στο τέλος της συνέντευξης άφησε το ενδεχόμενο μιας τρίτης μάχης με τον Conor ανοιχτό, όπως άλλωστε έκανε και ο πρωταθλητής του UFC προ μερικών ημερών!

Η αναμέτρηση προσφέρεται στο Stoiximan.gr για Live Betting, με πολλές αγορές και ειδικά στοιχήματα, ενώ για όλα τα μέλη του Stoiximan θα υπάρχει μία έκπληξη (Ειδική Αποστολή για το παιχνίδι/Stoiximan Mission), την οποία μπορούν να δουν όλοι με τη σύνδεσή τους στον Stoiximan λογαριασμό τους (θα εμφανιστεί το ειδικό παράθυρο, μόλις συνδεθούν).

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleioValentienζήτησεραντεβούαπό την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ