MMA

Νέο κρούσμα: Πυγμάχος σε κρίσιμη κατάσταση μετά από νοκ-άουτ

Νέο κρούσμα: Πυγμάχος σε κρίσιμη κατάσταση μετά από νοκ-άουτ

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο μποξέρ, Patrick Day ο οποίος δέχθηκε νοκ-άουτ στον 10ο γύρο της μάχης του και λίγο αργότερα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο (VIDEO).

Το 2019 έχουν σημειωθεί τρεις θάνατοι πυγμάχων. Στις 19 Ιουλίου έχασε τη ζωή του μετά από αγώνα ο Maxim Dadashev, έπειτα ο Hugo Santillan και στις 21 Σεπτεμβρίου, πρόσφατα δηλαδή, ο Boris Stanchov.

Μερικές ημέρες μετά το τελευταίο, τραγικό κρούσμα με τον Βούλγαρο μποξέρ, η επαγγελματική πυγμαχική βυθίζεται στο σκοτάδι, επειδή ο αθλητής Patrick Day δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο 27χρονος επαγγελματίας μποξέρ αγωνίστηκε στις 12/10 απέναντι στον Charles Conwell και στον 10ο γύρο της αναμέτρησης ηττήθηκε με ΚΟ. Ωστόσο, τα πράγματα εξελίχθηκαν χειρότερα απ' ότι περίμεναν οι άνθρωποι του Day.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο αθλητής υπέστη βαριά εγκεφαλική βλάβη από τα χτυπήματα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο κεφάλι. Τα τελευταία νέα αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και τις επόμενες ώρες θα δώσει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ έχει πέσει σε κώμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ