MMA

Νέα σειρά στο HBO για τον Μοχάμεντ Άλι με παραγωγή LeBron James!

Νέα σειρά στο HBO για τον Μοχάμεντ Άλι με παραγωγή LeBron James!

Ο Muhammad Ali ήταν μια από τις τεράστιες προσωπικότητες που χάσαμε μέσα στο 2016, η σημαντικότερη στα μαχητικά αφού ήταν ένας πυγμάχος που μέχρι το θάνατο του συνέχιζε να εμπνέει πολύ κόσμο.

Δεν είναι περίεργο που το HBO ετοιμάζει σειρά - ντοκιμαντέρ που θα καλύψει τις σπουδαιότερες στιγμές στην ζωή του Aliενώ την παραγωγή έχει αναλάβει σε ένα μέρος ο Lebron James!

O σπουδαίος σταρ του NBA πρόσφατα μάλιστα είχε δωρίσει 2.5 εκατ. δολάρια στο μουσείοSmithsonian για να στηρίξει μια έκθεση της ζωής του Muhammad Ali και τώρα παίρνει ηγετικό ρόλο στη νέα αυτή παραγωγή.

"Είναι δύσκολο για μένα να περιγράψω πόσο σημαντικό είναι να είμαι μέρος αυτής της προσπάθειας, τιμώντας την κληρονομιά και λέγοντας την ιστορία του σπουδαίου Muhammad Ali. Ξεπέρασε τα σπορ και χρησιμοποίησε την πλατφόρμα αυτή για να δυναμώσει τον κόσμο, ενώ άνοιξε τον δρόμο για αθλητές κάθε φυλής και φύλου, όπως εγώ. Είναι σημαντικό η ιστορία του να συνεχίσει και τις επόμενες γενιές και είναι τιμή μου να είμαι μέρος σε αυτό"είπε ο πρωταθλητής του NBA στην ανακοίνωση της παραγωγής.

Το ντοκιμαντερ έχει την πλήρη στήριξη του ιδρύματος Muhammad Ali και αναμένεται να αναπαραστήσει τις μεγάλες μάχες του με φοβερή-κινηματογραφική παραγωγή.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Aπίστευτο: 206 μπουνιές σε 30 δεύτερα από μικρή πυγμάχο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φινλανδές ΜΜΑer ποζάρουν γυμνές για να σώσουν την σχολή τους! (ΦΩΤΟ)

Όταν οι εγκληματίες αφήνουν τα όπλα και βάζουν τα γάντια! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ