Νέα κατηγορία στα 74,8 ζητάει ο McGregor για να επιστρέψει

Νέα κατηγορία στα 74,8 ζητάει ο McGregor για να επιστρέψει

O Conor McGregor ζητά από τον Dana White νέα κατηγορία για να επιστρέψει. Συγκεκριμένα φαίνεται να τον βολεύει μία κατηγορία στα 74,8 όπου θεωρεί πως θα μπορούσε να διεκδικήσει μία νέα ζώνη.

Έχει παίξει στα 65,7 στα 70,3 και στα 77,1 και όμως ο Conor McGregor ζητά από τον Dana White νέα κατηγορία για να επιστρέψει.

Συγκεκριμένα φαίνεται να τον βολεύει μία κατηγορία στα 74,8 όπου θεωρεί πως θα μπορούσε να διεκδικήσει μία νέα ζώνη, που θα ήταν η τρίτη στο παλμαρέ του εφόσον την κατακτούσε.

Φυσικά αυτό μοιάζει απίθανο να γίνει καθώς ο Dana White δύσκολα θα το δεχτεί, ωστόσο φαίνεται πως επειδή τα νούμερα του UFC έχουν πέσει απόντος του Ιρλανδού δεν πρέπει να αποκλείουμε τίποτα.

Πρόκειται για ένα σκληρό πόκερ από τις δύο πλευρές γιατί ναι μεν ο Notorious κάνει ζημιά στο promotion όσο δεν παίζει αλλά και ο κόσμος ξεχνάει εύκολα και όσο δεν επιστρέφει, κάνει ζημιά στην φήμη και την τσέπη του.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε που θα καταλήξει η υπόθεση, ποιος θα βγει κερδισμένος κι αν ο McGregor τελικά θα επιστρέψει με τους όρους του White ή με τους δικούς του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Σοκ και δέος: Η καυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Δύναμη και αντοχή: 8 ασκήσεις που θα αναδείξουν τους μυς σου

Μια προπόνηση για όλο το σώμα, που μπορείς να την κάνεις παντού και να βλέπεις πάντα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24