MMA

Μπάμπης Παπαδόπουλος: "Οι Έλληνες kickboxers μπορούν να σταθούν σε μεγάλες διοργανώσεις"

Μπάμπης Παπαδόπουλος: "Οι Έλληνες kickboxers μπορούν να σταθούν σε μεγάλες διοργανώσεις"

Με το πέρας των αγώνων του Spartan's Night, ο Μπάμπης Παπαδόπουλος εξέφρασε τη σιγουριά του ότι οι Έλληνες kickboxers αξίζουν ευκαιρίες σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Ο απολογισμός του Spartan's Night ήταν θετικός, με τον Μπάμπη Παπαδόπουλο μετά τους αγώνες να στέκεται στο επίπεδο των Ελλήνων kickboxers, που απέδειξαν με τις εμφανίσεις τους πως αξίζουν ευκαιρίες σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Fightsports.gr:

"Θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στους Έλληνες αθλητές, να αγωνιστούν με τις πιο δυνατές σχολές του εξωτερικού. Προσπαθήσαμε να ζευγαρώσουμε τους παίκτες έτσι ώστε να έχουν παρόμοιο στυλ παιχνιδιού και νομίζω ότι στα περισσότερα παιχνίδια το καταφέραμε.

Πιστεύουμε πως υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι Έλληνες αθλητές που μπορούν να σταθούν σε μεγάλες διοργανώσεις του εξωτερικού. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η εμπειρία από διεθνείς αγώνες.

Επίσης θα ήθελα να επισημάνω ότι υπάρχουν πολλοί καλοί Έλληνες προπονητές που εξελίσσονται κι αυτό φαίνεται από τους αθλητές που βγάζουν".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Όσο ήμουν στην φυλακή βαρέθηκα να κάνω σεξ με γυναίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ