MMA

Μιχαλόπουλος: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το ΜΜΑ"

Μιχαλόπουλος: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το ΜΜΑ"

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του στο ΜΜΑ στο τελευταίο FFC, ο Γιάννης Μιχαλόπουλος κάνει άλλο ένα ντεμπούτο, αυτή τη φορά στο κλουβί και συγκεκριμένα το οκτάγωνο του GFC. Εκεί θα αντιμετωπίσει τονΚαλαϊτζίδη (VIDEO).

Μετά το επιτυχημένο ντεμπούτο του στο ΜΜΑ στο τελευταίο FFC, όπου κέρδισε τον Αλέξανδρο "Mohican" Παπαδημητρίου , ο Γιάννης Μιχαλόπουλος ανηφορίζει προς Θεσσαλονίκη για να κάνει άλλο ένα ντεμπούτο, αυτή τη φορά στο κλουβί και συγκεκριμένα το οκτάγωνο του GFC.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τονΚαλαϊτζίδη και υπόσχεται έναν θεαματικό αγώνα ενώ τονίζει ότι είναι τιμή του που θα αγωνιστεί στο GFC την "κορυφαία διοργάνωση" στην Ελλάδα. Διαβάστε τις δηλώσεις του στο Fightsports.gr:

Μετά από αρκετό καιρό, προπονήσεις σε ΗΠΑ και Ελλάδα, έκανες το ΜΜΑ ντεμπούτο σου στο τελευταίο FFC και μάλιστα με νίκη. Πως νοιώθεις τώρα που έχεις ένα αγώνα πια στο ρεκόρ σου και πας για την δεύτερη μάχη;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω τόσο σύντομα και που επιτέλους ξεκίνησε το ρεκόρ μου για να μπορώ σε λίγους μήνες που θα ξανά φύγω Αμερική να διαπραγματευτώτον εαυτό μου".

Ήταν η εμπειρία μέσα στην ΜΜΑ μάχη και τακτικά αλλά και σαν εμπειρία όπως την περίμενες; Πως θα σύγκρινεςμια ΜΜΑ μάχη, τώρα που έχεις και έναν αγώνα, με μια Kickboxing μάχη;

"Ναι, βγήκε ακριβώς αυτό που ήθελα, ήθελα να παίξω όλους τους γύρους ώστε να μπορώ να έχω με έναν καλό αθλητή όπως ο Παπαδημητρίου απόλυτη εμπειρία από όλες τις απόψεις. Σίγουρα είναι πολύ πιο εντυπωσιακό να τελειώνει ένας αγώνας με knock out ήυποταγή αλλά αυτό που θέλω αυτήν την στιγμή είναι να ψηθώ για τους επόμενους δύσκολους αγώνες που έρχονται. Το kick boxing το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου δεν το έχω αποκλείσει αλλά προς το παρόν είμαι πολύ ενθουσιασμένος με το mma και κοιτάω πιο πολύ αυτό εξάλλου έχει και πολύ περισσότερα λεφτά στο εξωτερικό".

Την πρώτη φορά ήταν σε ρινγκ, τώρα σε κλουβί. Σε αγχώνει αυτό καθόλου και πως το βλέπεις γενικά; Θα σου ταιριάζει περισσότερο λες ή λόγο Kick εμπειρίας νιώθεις πιο άνετα σε ρινγκ;

"Δεν νομίζω να έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, ίσα ίσα με ενθουσιάζει περισσότερο το κλουβί έχουμε και στο EFL Academy κλουβί και μπαίνουμε συνέχεια σε αυτό".

Σίγουρα έχεις δει παλιότερες GFC διοργανώσεις με το φοβερό επίπεδο παραγωγής και τους αγώνες, πως νιώθεις που θα μπεις στο κλουβί της διοργάνωσης, το οποίο είναι και αυθεντικό κλουβί του UFC;

"Πέρυσι ενθουσιάστηκα πολύ με όλο αυτό το στήσιμο του GFC,χαίρομαι πολύ που θα παίξω και εγώ εκεί. Θεωρώ ότι είναι η κορυφαία διοργάνωση στην Ελλάδα και ευχαριστώ όλους τους αρμόδιους που με επέλεξαν και εμένα στην κάρτα τους".

Τι να περιμένει από σένα ο κόσμος της Θεσσαλονίκης στον αγώνα;

"Mου αρέσει πολύ η Θεσσαλονίκη εξάλλου έχω συγγενείς που έχω καταγωγή από την Θεσσαλονίκη. Tο 2013 που είχα ξανά παίξει με στήριξε αρκετός κόσμος και ήταν πολύ ευχάριστοαυτό για μένα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να δουν ένα πολύ δυνατό και θεαματικό αγώνα".

Το κλείσιμο δικό σου...

"Για το τέλος αφήνω ότι εγώ παίζω με όλους δεν έχω κανέναν πρόβλημα να αγωνιστώ με τον οποιονδήποτε, πάντα προπονούμε πολύ σκληρά. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω εσάς για την συνέντευξη σας τους προπονητές μου Δημήτρη Μοχου Παπακωνσταντίνου και Ηρακλή Μερτογλου και τους συναθλητές μου, τον γυμναστή μου Σταμάτη Λένη, τον δάσκαλο μου Ιωάννη Θεοφάνους και το fight club, για ότι μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια.

Τους χορηγούς μου, QNTτου Αιμίλιου Γιατζόγλου, το Sportsphysio του Μιχάλη Σιούλη που είναι φυσιοθεραπευτής μου και cutman μου, τον Γιάννη Μαυρίδη τον διατροφολόγο μου, την Athlon sportswear, τον Νίκο Βασιλόπουλο και το vasilopoulos hairdressing και τον Γιώργο Παπαμιχαλόπουλο με την ταξιδιωτική του εταιρεία. Τέλος αφήνω την οικογένεια μου και την κοπέλα μου που είναι πάντα δίπλα μου όπως επίσης όλο τον κόσμο που με στηρίζει γνωστούς και μη".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Επαγγελματίας πυγμάχος δεν άντεξε ομοφοβικά σχόλια και πλάκωσε ανελέητα τρολ στο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καυτή Veronica Mpanile είναι η αντίπαλος των ονείρων σου (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ