MMA

Μιχαηλίδης vs Bukauskas: Η κορυφαία στιγμή για τα ελληνικά fightsports

Μιχαηλίδης vs Bukauskas: Η κορυφαία στιγμή για τα ελληνικά fightsports

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/07, 02.00) ο Ανδρέας Μιχαηλίδης θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο UFC και να παίξει απέναντι στον παίζει Modestas Bukauskas στο Fight Island του Αμπού Ντάμπι.

Έπειτα από χρόνια σκληρής προσπάθειας, θυσίες και μεγάλες νίκες εντός και εκτός συνόρων, ήρθε η στιγμή της δικαίωσης για τον Ανδρέα Μιχαηλίδη. Τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/07, 02.00) ο κορυφαίος Έλληνας MMAer θα αντιμετωπίσει τον Modestas Bukauskas στην πρώτη του μάχη στο UFC.

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μία ιστορική στιγμή για τα ελληνικά fightsports και φυσικά για τον 31χρονο πρωταθλητή.

Μια ευκαιρία η οποία φυσικά και δεν ήρθε τυχαία. Ο Ανδρέας Μιχαηλίδης και όλη του η ομάδα πάλεψαν και δικαιώθηκαν. Ο "Σπαρτιάτης" σε αυτά τα δέκα χρόνια που δίνει μάχες στο κορυφαίο επίπεδο μετρά 12 νίκες και 3 ήττες. Μάλιστα, στους τελευταίους τρεις αγώνες που έχει δώσει έχει φύγει νικητής. Από τις 12 επικρατήσεις του οι επτά έχουν έρθει KO ή ΤΚΟ, οι τέσσερις με υποταγή και μία με απόφαση.

Μιχαηλίδης vs Bukauskas: Η κορυφαία στιγμή για τα ελληνικά fightsports

Φυσικά, για να φτάσει να αγωνιστεί στο UFC χρειάστηκε να κυλήσει μπόλικο νερό στο αυλάκι. Άλλωστε, είναι ο πρώτος που καταφέρνει να πάει απευθείας από την Ελλάδα σε αγώνα UFC και ο δεύτερος στην ιστορία που τα καταφέρνει.

Αντίπαλός του τα ξημερώματα της Πέμπτης θα είναι ο Modestas Bukauskas. Ο 26χρονος Λιθουανός έχει ρεκόρ δέκα νικών και δύο ηττών, ενώ οι οκτώ από τις επικρατήσεις του είναι διαδοχικές. Οι έξι νίκες τους έχουν έρθει με KO ή TKO και οι τέσσερις με υποταγή.

Τι περιμένουμε να δούμε το βράδυ; Σίγουρα, μία μάχη γιγάντων στην οποία οι προβλέψεις είναι δύσκολες. Ο Λιθουανός θεωρητικά είναι το φαβορί, αλλά όπως ο Μιχαηλίδης έχει αποδείξει ότι δεν καταλαβαίνει από προγνωστικά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η μεγάλη αναμέτρηση παίζει στη Stoiximan με αμέτρητες αγορές όπως:

  • Μοντεστάς Μπουκάουσκας να κερδίσει με Νοκ Άουτ, Τεχνικό Νοκ Άουτ, Αποκλεισμό ή Υποταγή

  • Ανδρέας Μιχαηλίδης με Απόφαση ή Τεχνική Απόφαση

  • Οver/Under συνολικών γύρων

  • Σε ποιο λεπτό θα ολοκληρωθεί ο αγώνας

  • Μέθοδος Νίκης: Υποταγή

Ραντεβού, λοιπόν, τα ξημερώματα τις Πέμπτης για τον μεγάλο αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ