MMA

Μike Passenier: "Rico μην κάνεις τα στραβά μάτια, είμαστε εδώ!"

Μike Passenier: "Rico μην κάνεις τα στραβά μάτια, είμαστε εδώ!"

Σε ένα μήνα, στο Glory της Γερμανίας, ο Rico Verhoeven θα αντιμετωπίσει τον Badr Hari. Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε ο προπονητής του Μαροκινού μέσω του Fightsports.gr.

Η μεγάλη μάχη του Rico Verhoeven με τον Badr Hari πλησιάζει , αφού μένει ένας μήνας ακόμη για το ματς που θα διεξαχθεί στο Glory της Γερμανίας. Το Fightsports.gr παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, επικοινώνησε με τον προπονητή του Μαροκινού, Mike Passenier που δεν του αρέσουν οι δηλώσεις και τα πολλά λόγια, αλλά τα έργα.

Το βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια, που ουσιαστικά δημιούργησε μία Ολλανδική σχολή, με αθλητές από διαφορετικές κουλτούρες, καλή ώρα, σαν τον Badr Hari. Το ματς με τον Verhoeven, θα είναι δύσκολο, το ξέρουν και οι... πέτρες.

Όμως ο Passenier εκφράζει την απόλυτη σιγουριά, πως ο παίκτης του θα είναι αυτός που πρέπει.

"Νομίζω ο χρόνος θα δείξει πόσο καλά προετοιμασμένος είναι ο Badr Hari", μας είπε στα πρώτα του λόγια και συμπλήρωσε πως η αποχή δεν λέει τίποτα για τον Μαροκινό.

"Πριν το τελευταίο του παιχνίδι στην Ρωσία με τον Londt, πάλι ένα χρόνο είχε να παίξει. Τον είδατε να επηρεάζεται;" μας ρώτησε για να ολοκληρώσει πως ναι μεν σέβεται τον Verhoeven... "o Rico είναι ο Rico όπως και να το κάνουμε", αλλά να καταλήγει σε μία αινιγματική έκφραση... "θέλω να του δώσω ένα και μοναδικό μήνυμα. Rico μην κάνεις τα στραβά μάτια. Είμαστε εδώ!"

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η πορνοστάρ Jenna Jameson τρελαίνεται για τον McGregor (ΦΩΤΟ)

Όταν η καυτή πορνοστάρ Kleio Valentien ζήτησε ραντεβού από την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

Αυτή είναι η καυτή Κουβανή που «έβαλε φωτιά» στο Hands of Stone! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ