MMA

Michael Chandler: Έτσι θα κερδίσει τον Nurmagomedov και τον Gaethje

Michael Chandler is seen at a news conference promoting the Bellator Spring & Summer fight cards on Monday, March 9, 2020, in New York City. (AP Photo/Gregory Payan)
Michael Chandler is seen at a news conference promoting the Bellator Spring & Summer fight cards on Monday, March 9, 2020, in New York City. (AP Photo/Gregory Payan) AP

Ο Michael Chandler δήλωσε σίγουρος για τον εαυτό του εν όψει της μονομαχίας με τον Eagle.

O Μichael Chandler με το "καλημέρα" της υπογραφής του στο UFC, επιστρατεύτηκε να αντικαταστήσει έναν εκ των Khabib Nurmagomedov ή Justin Gaethje εφόσον τραυματιστούν ή δεν πιάσουν τα κιλά. Το πρώην αστέρι του Bellator αναφέρθηκε στον τρόπο τον οποίο μπορεί να κερδίσει τον Eagle.

"Noμίζω πως είμαι καλύτερος παλαιστής. Δεν τον υποτιμώ. Έχει έναν τρόπο να σε πιέζει πάνω στο κλουβί. Σε πετάει κάτω και σε χτυπάει. Ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος σε όλες τις θέσεις. Πιστεύω πως δεν έχει παίξει ποτέ με υψηλού επιπέδου παλαιστή. Έχει μεγάλη διαφορά να αντιμετωπίσεις έναν αθλητή που έκανε πάλη στο κολέγιο και σταμάτησε από έναν αθλητή σαν και μένα που έπαιζα στα πρωταθλήματα.

Δεν θα μπορέσει να με πάει κάτω. Αν το καταφέρει δεν θα μπορεί να με κρατήσει κάτω. Εγώ θα καταφέρω να τον πάω κάτω. Όπως είδα στο παιχνίδι με τον Al Iaquinta αν δεν καταφέρει να σε πάει κάτω, βγαίνει έξω από τα νερά του. Ξέρει πως δεν έχει τόσο καλό striking. Το πλάνο είναι να μην τον αφήσω να πετύχει το take down. Θα παίξω με τον Khabib σύντομα, ίσως και στις 24 Οκτωβρίου", ανέφερε ο Chandler που κατέληξε μιλώντας και για τον αντίπαλο του Khabib, Justin Gaethje.

"Στο παιχνίδι με τον Ferguson ο Gaethje έδειξε ο καλύτερος lightweight του κόσμου. Ήταν ήρεμος, σε καλή κατάσταση, και έκανε πολύ καλούς συνδυασμούς. Αν έπαιζα μαζί του θα πρόσεχα πολύ την άμυνα μου. Θεωρώ πως έχω την αντοχή να ανταλλάξω γροθιές μαζί του.

Εγώ πιστεύω πως συνδυάζω καλύτερα το striking με το παλαιστικό κομμάτι. Θα ήταν το καλύτερο ματς στην ιστορία του UFC".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Avril Mathie: Αυτό το κορμί σημαίνει…πυγμαχία (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

AP Photo/Gregory Payan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ