MMA

"Μην τον χτυπάς στο κεφάλι θα πάθει κακό!"

"Μην τον χτυπάς στο κεφάλι θα πάθει κακό!"

Ο θρύλος της πυγμαχίας Chris Eubank και πατέρας του Chris Eubank Jr. είχε καταλάβει πολύ πριν ο γιος του κερδίσει τον άτυχοNick Blackwell που βρίσκεται σε κώμα αυτή τη στιγμήότι το παιχνίδι πάει πολύ στραβά για τον αντίπαλο τους και πως πρέπει να προσέξει ο γιος του το τι θα κάνει με τα βαριά χτυπήματα στο κεφάλι.

Στο τέλος του 8ου γύρου ο βετεράνος μπήκε μέσα στο ρινγκ και μίλησε στο γιο του. Τα λόγια του ξεκάθαρα: "Δεν ξέρω γιατί δεν το σταματάει ο διαιτητής. Εάν συνεχίσεις έτσι θα του κάνεις κακό. Μην σημαδεύεις το κεφάλι χτύπα τον στο σώμα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν σταματάει το παιχνίδι..."

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο με τον Eubank να μπαίνει στο ρινγκ και να προμηνύει το κακό μιλώντας στο γιο του. Ο διαιτητής δεν σταματούσε τον αγώνα και ο Άγγλος είχε "δει" πως ο Blackwell είναι άσχημα τραυματισμένος:

Chris Eubank Snr tells Chris Eubank Jnr at the end of the 8th round, "If the referee doesn't stop it then, I don't know what to tell you, but I will tell you this, if he doesn't stop it and we keep beating him like this, he is getting hurt, and if it goes to a decision why didn't the referee stop the fight, I don't get why". #EubankJrBlackwell #PrayForBlackwell

Δημοσιεύτηκε από Boxing Guru στις Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Katia Kubacki: Το σέξι ring girl που ήθελε να γίνει fighter! (ΦΩΤΟ)

Μέλος της Εθνικής Taekwondo Βελγίου ο αδερφός του τρομοκράτη των Βρυξελλών

Mayweather: "Βγάζω 7.000.000 το μήνα χωρίς να κουνιέμαι..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ