MMA

Μεγάλη βεντέτα McGregor και Malignaggi

Μεγάλη βεντέτα McGregor και Malignaggi

Ο Conor McGregor, κατά την παρουσία του στο Λας Βέγκας, είδε να του κάνει "πέσιμο" ο συνήθης ύποπτος, Paul Malignaggi. (VIDEO)

Ο Conor McGregor είχε μία δυσάρεστη έκπληξη κατά την παρουσία του στο Λας Βέγκας αφού του την...έπεσε ο συνήθης ύποπτος Paul Malignaggi.

Ο πρόσφατος sparring partner του Ιρλανδού ζήτησε τον λόγο για την κίνηση του camp του να ανεβάσει φωτογραφίες και το σπάρινγκ χωρίς να τον ρωτήσει.

Ο Malignaggi ήταν εκνευρισμένος αλλά απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων ενώ ο McGregor απομακρύνθηκε από το σημείο μαζί με τους εκατοντάδες φανς του.

Να θυμίσουμε πως το σπάρινγκ έγινε στα πλαίσια προετοιμασίας του Notorious για τον αγώνα με τον Floyd Mayweather στις 26 Αυγούστου.

Η αναμέτρηση προσφέρεται στο Stoiximan.gr για Live Betting, με πολλές αγορές και ειδικά στοιχήματα, ενώ για όλα τα μέλη του Stoiximan θα υπάρχει μία έκπληξη (Ειδική Αποστολή για το παιχνίδι/Stoiximan Mission), την οποία μπορούν να δουν όλοι με τη σύνδεσή τους στον Stoiximan λογαριασμό τους (θα εμφανιστεί το ειδικό παράθυρο, μόλις συνδεθούν).

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

ΌτανηκαυτήπορνοστάρKleioValentienζήτησεραντεβούαπό την Ronda Rousey (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ