MMA

Μεγάλες νίκες Ελλήνων μαχητών στο εξωτερικό: Φέτος ήταν η χρονιά τους

Μεγάλες νίκες Ελλήνων μαχητών στο εξωτερικό: Φέτος ήταν η χρονιά τους

Τα μαχητικά αθλήματα στην Ελλάδα βρίσκονται στην κορύφωση τους και η απόδειξη είναι πως φέτος μαζεύτηκαν οι περισσότερες νίκες από κάθε άλλη φορά, σε παιχνίδι του εξωτερικού από τους Έλληνες μαχητές. (φωτογραφίες, videos)

Οι Έλληνες μαχητές διανύουν την καλύτερη περίοδό τους και αυτό αποδεικνύεται από τις νίκες που έχουν μαζέψει και οι οποίες είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά. Πάμε να θυμηθούμε τις σημαντικότερες.

Σταύρος Εξακουστίδης vs Taiga

H νίκη του Nirvana μέσα στην Ιαπωνία ήταν ένα πραγματικό έπος. Δεν μέτρησε μόνο η επικράτηση αλλά και ο τρόπος που ήρθε αυτή και φυσικά στην διοργάνωση του Κ-1 που αν μη τι άλλο λέει πολλά, καθώς έγινε ο τρίτος Έλληνας που κερδίζει μετά τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Γιάννη Σκορδίλη.

Αλέξης Σαββίδης vs Nilson Pereira

Ο νεαρός αθλητής βρίσκεται στα καλύτερα του και το απέδειξε με το μεγάλο διπλό στην Γερμανία επί του Nilson Pereira. Τέτοιες νίκες απογειώνουν τον Furious που δείχνει να είναι στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του, με την επιτυχία στο Superior FC.

Γιάννης Παλαιολόγος vs Damian Majewski

O Πάλε έδειξε ξανά την ποιότητα του στο Spartan Fight και παρά τις ατυχίες με τις πολλές αλλαγές αντιπάλων. έδειξε χαρακτήρα και επικράτησε τουDamian Majewski με πνιγμό στον δεύτερο γύρο. Ο Παλαιολόγος ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι και δεν αργήσει το επόμενο μεγάλο ματς.

Αντώνης Αρμενατζόγλου vs Dzevad Poturak

Mια μεγάλη έκπληξη πέτυχε οΑντώνης Αρμενατζόγλου μέσα στην Τουρκία επί τουDzevad Poturak ενός αθλητή που έχει παίξει με όλα τα μεγάλα heavyweight ονόματα του πλανήτη. Για τον αθλητή του Γιάννη Θεοφάνους, φαίνεται λαμπρό το μέλλον και αναμένεται να πάρει και άλλα σπουδαία παιχνίδια.

Αντρέας Μιχαηλίδης vs Evgeny Shalomaev

H Aντρέας Μιχαηλίδης συνηθίζει να κάνει σπουδαία πράγματα τόσο εντός όσο και εκτός των τειχών. Ο πιο πλήρης Έλληνας MMAer κέρδισε τονEvgeny Shalomaev επί ρωσικού εδάφους σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της χρονιάς, από Έλληνες μαχητές.

Υποσημείωση: Σπουδαίες ήταν και οι νίκες των Ουσμάν Μοχαμάντστην Τουρκία, Παναγιώτη Ματσάγκου στα Σκόπια του Γιάννη Σκορδίλη στα ημιτελικά του Super Fight Series και του Φλοριάν Μάρκου στην Ελβετία. Επίσης σημαντική νίκη πέτυχε και ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Λονδίνο.Εκτός λίστας είναι ο Στέλιος Παπαδόπουλος που αγωνίζεται μόνιμα στην Αμερική.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

Σοκ και δέος:Ηκαυτή Anzhelika Anderson θα σε… γονατίσει! (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ