MMA

Mε πρωταθλητή του Bellator παίζει ο Μπούκης στο Gods of War

Mε πρωταθλητή του Bellator παίζει ο Μπούκης στο Gods of War

O Γιάννης Μπούκης βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, αφού το promotion του Gods of War φέρνει στο δρόμο του τον Ιταλό Florenzo Pesare που είναι νούμερο 1 στα rankings του Bellator Kickboxing.

O Έλληνας μαχητής βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του, αφού το promotion του Gods of War φέρνει τον Ιταλό Florenzo Pesare που είναι νούμερο 1 στα rankings του Bellator Kickboxing, με περισσότερους από 50 επαγγελματικούς αγώνες στον δρόμο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το επετειακό GODS OF WAR X στο ΔΑΙΣ στο Μαρούσι στις 5 Νοεμβρίου έχει αγώνες που κόβουν την ανάσα. Σήμερα θα ανακοινώσουμε ενόψη και των επόμενων δυνατών αναμετρήσεων τον αγώνα στο main event.

Ο Γιάννης Μπούκης με προπονητή το Στέλιο Πολίτη που διανύει την καλύτερη αγωνιστική χρονιά με 2 Παγκόσμιους και 1 Intercontinental τίτλο WKU στην κατοχή του, θα βρεθεί απέναντι στο νο1 αθλητή των 70κιλών, σύμφωνα με τα επίσημα ranking του BELLATOR KICKBOXING - OKTAGON και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Ιταλό με περισσότερους απο 50 επαγγελματικούς αγώνες και ένα δυνατό ρεκόρ στο ενεργητικό του.

Είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους και ποιο φορμαρισμένους ξένους αθλητές που έρχεται στη χώρα μας. Να ευχηθούμε έναν ωραίο αγώνα αν και είμαστε σίγουροι πως θα είναι αντάξιος της κλάσης και του επιπέδου των δύο πρωταγωνιστών".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
Τραγικές καταστάσεις με μαχητή να σέρνεται από άλλους άντρες για να ζυγιστεί σε αγώνα ΜΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ