MMA

McGregor vs. Cerrone: Τρομερό video promo της μάχης

Conor McGregor speaks during a news conference for the UFC 229 mixed martial arts bouts Thursday, Oct. 4, 2018, in Las Vegas. McGregor is scheduled to fight Khabib Nurmagomedov on Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Conor McGregor speaks during a news conference for the UFC 229 mixed martial arts bouts Thursday, Oct. 4, 2018, in Las Vegas. McGregor is scheduled to fight Khabib Nurmagomedov on Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Conor McGregor και Donald Cerrone θα συγκρουστούν τον Ιανουάριο και εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα φοβερό τρέιλερ ενόψει της μάχης τους.

Από την μέρα που έχει ανακοινωθεί η επιστροφή του Notorious στο UFC έχουν κυκλοφορήσει δεκάδες βίντεο-promo που τον αφορούν ενόψει της μάχης του με τον Donald Cerrone.

Η αναμέτρηση που θα φιλοξενηθεί στο UFC 246 στις 18 Ιανουαρίου έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο Ιρλανδός μετά από έναν χρόνο στην αγωνιστική δράση με στόχο να αποδείξει πως η πορεία που είχε τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν τυχαία.

Ο αντίπαλος του θεωρείται ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και πετυχημένους μαχητές που διαθέτει το ρόστερ του promotion. Είναι ένα ματσάρισμα με δύο πολύ καλούς αθλητές αλλά και ισχυρές προσωπικότητες που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο σπορ. Δείτε το βίντεο ενόψει της επικής μάχης τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Το ESPN αναδεικνύει το μποξ ως το πιο απαιτητικό άθλημα στον κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ