MMA

McGregor: "Ο Ιησούς κι εγώ είμαστε κουλ και είμαι και ο Ελ Τσάπο!"

McGregor: "Ο Ιησούς κι εγώ είμαστε κουλ και είμαι και ο Ελ Τσάπο!"

Ο Conor McGregor άργησε να πάει στη συνέντευξη Τύπου, αλλά όταν άνοιξε το στόμα του από μέσα βγήκαν... δράκοι, μάγισσες, βρισιές κι άλλα φοβερά και τρομερά τα οποία εκτόξευσαν τη μάχη με τον... αμίλητο Dos Anjos στα ύψη.

Με το καλήμερα ο Ιρλανδός έριξε... φωτιές, αναφέροντας πως αυτός είναι που έβαλε τον Dos Anjos σε αυτή τη θέση και πως τον κάνει διάσημο ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιο του για την καλή ακουστική των μικροφώνων αναφέροντας:" Πήγε καλά η χρονιά και αγοράσαμε και καινούργια μικρόφωνα! ".

Από εκεί πέρα ο Ιρλανδός αποκάλυψε πως σκοπεύει μέσα στους επόμενους μήνες να παίξει και για τον τίτλο τον 170 lbs. εκεί δηλαδή που είναι πρωταθλητής αυτή τη στιγμή ο Lawler και φυσικά πάντα υπάρχει στον ορίζοντα η επιστροφή του Georges St. Pierre στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μερικές ημέρες πριν άλλωστε δημοσίευμα ήθελε τον Καναδό παικταρά να θέλει να παίξει με τον Conor.

Στη συνέχεια ο McGregor άρχισε τις... μπηχτές για την πατρίδα του Dos Anjos, λέγοντας: Θα τον στείλω πίσω στο σπίτι του την Καλιφόρνια, όχι την Βραζιλία. Αυτός δεν είναι Βραζιλιάνος χάρη σε μένα πήγε πάλι στη Βραζιλία για την προώθηση του αγώνα και βγήκε στα κανάλια και τον έμαθε ο κόσμος. Δεν έχει όμως καμία σχέση με αυτή την χώρα, διότι στην ίδια του την πατρίδα όπως λέει του κλείσαμε ξενοδοχείο για να μείνει. Μεγαλώνει τα παιδιά του με αμερικάνικες αρχές και όχι της χώρας του τα έχει ονομάσει Μπομπ και Ντόναλντ! Την κοπάνησε από τη Βραζιλία του γιατί δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους του...

Για τα κιλά του αλλά και για το αν τελικά γυμνάστηκε στο πλευρό του Werdum ο Conor είπε: Δεν έχω καμία ανάγκη αυτό το άθλιο γυμναστήριο. Άμα θελήσω το αγοράζω. Έχω τους ανθρώπους μου και προπονούμε μαζί τους και τους είμαι πιστός.Όσον αφορά τα κιλά μου νιώθω πολύ ευτυχισμένος γιατί τρώω μπριζόλες για πρωινό.

Σχετικά με τις δηλώσεις του για αγώνα με τον Ιησού Χριστό: Εγώ και ο Χριστός είμαστε κουλ τύποι. Οι θεοί αγαπάνε τους θεούς...

Για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική: Δεν με συγκινεί η υποκριτική με συγκινεί περισσότερο να μαζεύω χρήματα. Ας μου κάνουν πρόταση με καλά χρήματα και είμαι μέσα... Πιο πολύ όμως γουστάρω τη μάχη δεν είμαι του σόου μου αρέσει η μάχη.

Σε αυτό το σημείο ανέφερε πως θα ψάξει να βρει ποιος έφτιαξε τις αφίσες του UFC για τη μάχη με τον Dos Anjos και θα τον απολύσει, διότι προσβάλει την ιστορία βάζοντας μπροστά τον Βραζιλιάνο και πίσω αυτόν χωρίς τη ζώνη του. Τόνισε επίσης πως το 2015 ήταν η χρονιά του και πως το 2016 θα είναι η χρονιά και πως κάθε γ@@@@ χρόνος θα είναι η χρονιά. Σχετικά με τις προβλέψεις του για το παιχνίδι ανέφερε πως θα κερδίσει τον Anjos σε λιγότερο από ένα λεπτό, χαρακτηρίζοντάς τον ως την προβληματική έκδοση του Aldo.

Λίγο αργότερα ο Dos Anjos είπε πως είναι ντροπή να λες κάποιον προδότη που ζει εργάζεται και ψάχνει τα όνειρά του με τον McGregor να απαντάει ή μάλλον να διακόπτει τον αντίπαλό του λέγοντας: Εσύ είσαι προδότης! Ο Aldo ήταν ο πραγματικός πρωταθλητής της Βραζιλίας και με άγγιξε πραγματικά ο τρόπος με τον οποίο ήταν δεμένος αυτός και η ομάδα του με τον λαό τους, εσύ δεν είσαι γιατί δεν έχεις καν σπίτι εκεί και ψάχνουμε ξενοδοχείο να σε βάλουμε. Ο βραζιλιάνικος λαός θα έχει έναν πραγματικό πρωταθλητή μετά τον αγώνα μας εμένα. Φαντάζομαι ήδη πως η μέρα που θα σε κερδίσω θα γίνει εθνική γιορτή και θα πραγματοποιείται παρέλαση στο Ρίο.

Κλείνοντας ο McGregor είπε "Viva La Brazil" με τον Dos Anjos να επιχειρεί να τον... βουλώσει λέγοντας του πως πρώτα πρέπει να μάθει τι γλώσσα μιλάνε οι Βραζιλιάνοι και πως αυτό που είπε ήταν ισπανικό και όχι Πορτουγκέζε. Ο Conor δεν μάσησε και του απάντησε: Εγώ λέω και κάνω ότι γουστάρω γιατί φέρνω χρήματα στην επιχείρηση ντύνομαι και σαν τον Ελ Τσάπο στα καλά του. Επίσης ανέφερε σε δημοσιογράφο πως στις ΗΠΑ έρχεται μόνο για να εισπράξει χρήματα τα οποία κάνει ευρώ και φεύγει στην Ιρλανδία...

Όσον αφορά τον Mayweather και τα σχόλιά του περί ρατσισμού: Μετά από κάτι τέτοιες πράξεις κανονικά πρέπει να σε θάβουν ζωντανό στην έρημο. Ο Floyd δεν με ξέρει σαν άνθρωπο και με ανακάτεψε με κάτι που δεν έχω καμία σχέση. Εγώ είμαι πολυπολιτισμικός.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Φοβερό αφιέρωμα των Ιαπώνων στον Ζαμπίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Aυτοαποκαλούμενος νίντζα προκαλεί MMAer και τρώει της… χρονιάς του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σοκ: 15 τρομακτικοί τραυματισμοί στο μποξ (ΦΩΤΟ)

Verbal jabs on stage! Rafael Dos Anjos Conor McGregor#UFC197 Presser LIVE: bit.ly/1OEskyQ

Δημοσιεύτηκε από UFC στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016


Rafael Dos Anjos says he's keeping the belt. UFC 197 Presser: bit.ly/1OEskyQ

Δημοσιεύτηκε από UFC στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016


UFC 197

Conor McGregor wants the 170 belt too?!Watch Live: bit.ly/1OEskyQ

Δημοσιεύτηκε από UFC στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016


UFC 197 Press Conference- Conor McGregor

Conor McGregor on fire at #UFC197 Presser! Watch live: bit.ly/1OEskyQ

Δημοσιεύτηκε από UFC στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016


McGregor vs. RDA Staredown

Conor McGregor and Rafael Dos Anjos square off at the UFC 197 presser. Who ya got?

Δημοσιεύτηκε από MMAFighting.com - The Mixed Martial Arts News Website στις Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ