MMA

McGregor: "Ο διαιτητής έπρεπε να μας αφήσει"

McGregor: "Ο διαιτητής έπρεπε να μας αφήσει"

Ο Conor McGregor παραδέχθηκε το μεγαλείο του Floyd Mayweather, όμως θα ήθελε να είχε συνεχιστεί ο αγώνας και να μην διακοπεί με τεχνικό νοκ άουτ στον 10ο γύρο.

Στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Floyd Mayweather στο Λας Βέγκας, ο Conor McGregor αναγνώρισε την τεράστια αξία του "Money", όμως εξέφρασε το παράπονό του για την απόφαση του διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα στον 10ο γύρο με τεχνικό νοκ άουτ.

"Μπήκα δυνατά στους πρώτους γύρους, αλλά προσαρμόστηκε στην συνέχεια. Είναι ένας συγκροτημένος πυγμάχος, όχι τόσο δυνατός και γρήγορος, αλλά είχε καλή τακτική και με άφηνε να τον χτυπάω. Του αξίζουν συγχαρητήρια για την καριέρα που έχει κάνει.

Νομίζω πως ο διαιτητής σταμάτησε λίγο νωρίς τον αγώνα. Θα προτιμούσα ακόμη και να πέσω κάτω. Έπρεπε να μας αφήσει να παίξουμε. Ήμουν κουρασμένος, εκείνος είχε περισσότερες δυνάμεις με το συγκροτημένο παιχνίδι του. Αυτό σου προσφέρουν 50 αγώνες επαγγελματικής πυγμαχίας", είπε ο Ιρλανδός και συνέχισε, δικαιολογώντας το σκεπτικό του:

"Με έχουν στραγγαλίσει σε ζωντανή σύνδεση στο παρελθόν και επέστρεψα. Γι’ αυτό λέω πως θα ήθελα να συνεχιστεί μέχρι το τέλος ο αγώνας. Ας μας άφηνε να αγωνιστούμε, ακόμη και αν με έβγαζε νοκ άουτ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα, είναι μία ακόμη μέρα για μένα".

AP Photo/Isaac Brekken

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ