MMA

McGregor: "Kρετίνος ο Makhachev που σχολίασε τις γυναίκες"

Conor McGregor celebrates after defeating Donald "Cowboy" Cerrone during a UFC 246 welterweight mixed martial arts bout, Saturday, Jan. 18, 2020, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Conor McGregor celebrates after defeating Donald "Cowboy" Cerrone during a UFC 246 welterweight mixed martial arts bout, Saturday, Jan. 18, 2020, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Πριν δυο ημέρες ο Islam Makhachev υποστήριξε πως οι γυναίκες δεν πρέπει να αγωνίζονται στις ΜΜΑ και πήρε την πληρωμένη απάντηση από τον Conor McGregor.

Πριν δυο ημέρες σας αναφέραμε για την περίπτωση του Islam Makhachev , ο οποίος υποστήριξε πως οι γυναίκες δεν πρέπει να αγωνίζονται στις ΜΜΑ και χθες πήρε την πληρωμένη απάντηση από τον Conor McGregor. Ο Ιρλανδός που είναι υπέρμαχος των γυναικών στα μαχητικά αθλήματα είπε σχετικά:

"Eίναι ο απόλυτος κρετίνος. Ένας τύπος που αποδεδειγμένα παίρνει αναβολικά και θα έκανε τα πάντα για να κλέψει ένα ματς, σχολιάζει το καλύτερο παιχνίδι που έγινε στα μαχητικά αθλήματα από γυναίκες. Αυτά τα μικρά γκρέμλιν, είναι ντροπή για το άθλημα", κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Ewa Brodnicka: H μοιραία της Πολωνικής πυγμαχίας τρελαίνει κόσμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ