MMA

Mayweather: "Με πρήξατε να παίξω με τον Pacquiao και τον κέρδισα εύκολα"

Mayweather: "Με πρήξατε να παίξω με τον Pacquiao και τον κέρδισα εύκολα"

Ξεσπάθωσε ο Floyd Mayweather που τις τελευταίες μέρες δέχεται έντονη πίεση για να κάνει την ρεβάνς με τον Manny Pacquiao.

Ξεσπάθωσε ο Floyd Mayweather που τις τελευταίες μέρες δέχεται έντονη πίεση για να κάνει την ρεβάνς με τον Manny Pacquiao. Ο Αμερικανός σταρ σε νέες δηλώσεις του δεν δείχνει θετικός να ανέβει για δεύτερη φορά με τον Φιλιππινέζο στο ρινγκ και εξηγεί τον λόγο.

"Το βρίσκω ειρωνικό κάθε φορά που είναι στο προσκήνιο ο Pacquiao να υπάρχει και το δικό μου όνομα στην επικαιρότητα. Ο άνθρωπος αυτός έχτισε ολόκληρη καριέρα πάνω στο δικό μου όνομα. Σταματήστε να γράφεται για αυτό το ματς και να κυνηγάτε τα κλικ.

Για χρόνια λέγατε πως φοβάμαι τον Pacquiao. Όταν τελικά παίξαμε κέρδισα εύκολα και καταπίνατε τα λόγια σας. Όλοι οι ειδικοί του μποξ και οι φανς σιγήσατε ή βρήκατε δικαιολογίες για να κάνουμε την ρεβάνς.

Σας πείραξε που έσπασα το ρεκόρ του Marciano. Σας πείραξε που ένας μαύρος, διωγμένος από το σχολείο, έδειρε τους πάντες, πήγε κόντρα στις προβλέψεις και κρέμασε τα γάντια του αήττητος", τόνισε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

O Mike Tyson είναι επισήμως ο βασιλιάς της κάνναβης (ΦΩΤΟ)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

SWIPE LEFT Let's stick to the facts! Bob Arum is no longer your promoter, so when it comes to @mayweatherpromotions & PBC events I’m the HNIC! Bottom line, I make more money than you; I beat you, then I signed you! I was only at your fight supervising you, my employee, as any real BOSS would do. You made $10Million for 12 rounds, when I just made $9M in under 3 minutes playing around in an exhibition with a pizza delivery guy! I beat you mentally, physically and financially! Remember, you fight cause you have to, I fight when I want to! #TMT #TBE #mayweatherpromotions @greg_tmt

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Floyd Mayweather (@floydmayweather) στις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ