MMA

Mayweather: "Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα μου"

Mayweather: "Αυτό είναι το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα μου"

Ο Floyd Mayweather αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του, το οποίο δεν αφορά τον Conor McGregor αλλά μία πρώην συνεργασία.

Αν νομίζετε πως μετάνιωσε για τον αγώνα που έδωσε με τον Conor McGregor θα πέσετε έξω. Ο Floyd Mayweather παραδέχτηκε το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του και δεν φαντάζεστε ποιο είναι. Ο Money έριξε τα πυρά του στην Top Rank η οποία τον έκανε επαγγελματία ωστόσο τονίζει πως δεν την είχε ανάγκη.

"Το χειρότερο λάθος που έκανα ποτέ ήταν να υπογράψω με την Top Rank. Ούτως ή άλλως θα γινόμουν σταρ. Ήταν το πεπρωμένο μου", ανέφερε ο Mayweather αφήνοντας απογοητευμένους όσους πίστευαν πως θα παραδεχόταν ως μεγαλύτερο λάθος την απόφαση να κλείσει την καριέρα του με ένα ματς κόντρα σε αθλητή με μηδέν αγώνες στην πυγμαχία, αντί να δώσει μία τελευταία δυνατή παράσταση με πυγμάχους στα πικ τους, όπως ο Golovkin, ο Thurman ή ο Spence.

Πάντως για την ιστορία να σημειώσουμε πως αφότου έφυγε από την Top Rank, έβγαλε τα περισσότερα χρήματα στην καριέρα του, ωστόσο την προώθηση του στα πρώτα βήματα την οφείλει στο συγκεκριμένο promotion.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr
DaniMathers: Τοκαυτό μοντέλοτου Playboy που θέλειοάντραςναρίχνειξύλο(ΒΙΝΤΕΟ& ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ