MMA

Manny Pacquiao: "Χειρότερα από ζώα τα γκέι ζευγάρια"

Manny Pacquiao: "Χειρότερα από ζώα τα γκέι ζευγάρια"

Ο Manny Pacquiao προέβη σε δηλώσεις που έχουν ξεσηκώσει αντιδράσεις χαρακτηρίζοντας τα ομόφυλα ζευγάρια "χειρότερα από ζώα".

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσαν τα σχόλια του Manny Pacquaio για τα γκέι ζευγάρια σε δηλώσεις στην πατρίδα όπου τα χαρακτήρισε "χειρότερα" από ζώα".

"Είναι απλή λογική. Βλέπετε ζώα να ζευγαρώνουν με το ίδιο φύλλο; Τα ζώα είναι καλύτερα γιατί μπορούν να ξεχωρίσουν αρσενικό από θηλυκό. Αν ο άνδρας ζευγαρώνει με άνδρα και η γυναίκα με γυναίκα, τότε είναι χειρότεροι από ζώα".

Το πανεπιστήμιο του Yale πάντως με έρευνα του διαφωνεί με τις...γνώσεις του PACMAN

Ο Pacman είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος στις Φιλιππίνες και πιθανότατα θα κατέβει ως υποψήφιος για μία θέση στην 12μελή γερουσία και η πολιτική του στάση είναι αυστηρά συντηρητική, στην ίδια γραμμή με την αυστηρά συντηρητική καθολική εκκλησία της χώρας. Η κεντρική εκκλησία στις Φιλιππίνες δεν αναγνωρίζει τον γκέι γάμο αλλά μικρότερες εκκλησίες προχωράνε σε τέτοιες τελετές. Μάλιστα οι δηλώσεις του Pacquiao προκάλεσαν πολλά αρνητικά σχόλια από διάφορες προσωπικότητες μέσα και έξω από την χώρα του.

Ο ίδιος, μάλιστα, αναγκάστηκε να προβεί σε... κάτι σαν συγνώμη λίγο αργότερα τονίζοντας ότι: "Ζητάω συγγνώμη αν πλήγωσα ανθρώπους, συγκρίνοντας την ομοφυλοφιλία με τα ζώα. Να με συγχωρέσουν όσοι πλήγωσα. Επιμένω στην πίστη μου ότι είμαι εναντίων του γκέι γάμου σύμφωνα με όσα λέει η Βίβλος, αλλά δεν καταδικάζω την LGBT (Lesbian Gay, Bi, Transexual) κοινοτητα. Σας αγαπάω όλους με την αγάπη του θεού. Ο Θεός να σας ευλογεί και θα προσεύχομαι για εσάς".

I'm sorry for hurting people by comparing homosexuals to animals. Please forgive me for those I've hurt. I still stand on my belief that I'm against same sex marriage because of what the Bible says, but I'm not condemning LGBT. I love you all with the love of the Lord. God Bless you all and I'm praying for you.

Δημοσιεύτηκε από Manny Pacquiao στις Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Sports Science! Χτυπάνε οι γυναίκες πιο δυνατά από τους άνδρες; (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Αϊδινιώτης: Οι 13 σφαίρες και το ξύλο για την κολόνια!

Είναι όμορφες, κάνουν ΜΜΑ και δεν μασάνε να μπουν σε… κλουβί! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ