MMA

Λιναρδάτου: Θα μπω μέσα και θα "καταπιώ" την Taylor!

Λιναρδάτου: Θα μπω μέσα και θα "καταπιώ" την Taylor!

Η Χριστίνα Λιναρδάτου θα μπει με νοοτροπία νικήτριας όπως πρέπει απέναντι στην Katie Taylor στις 2 Νοεμβρίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την "Μέδουσα", μίλησε για την τεράστια ευκαιρία να αντιμετωπίσει την Ιρλανδή στο main event για ζώνη WBO στην κατηγορία της!

Η Λιναρδάτου δείχνει ατρόμητη και έτοιμη να δοξάσει την Ελλάδα και τον Άγιο Δομίνικο σε ένα από τα μεγαλύτερα ματς που έχει δώσει ποτέ εγχώριος μαχητής στο εξωτερικό.

Η Λιναρδάτου αναφέρει σχετικά:

"Μας πίεσαν αρκετά για να περάσουν τους δικούς τους όρους. Η Taylor θα ανέβει κατηγορία για να παίξει μαζί μου.Το πρόβλημα είναι πως αν χάσω δεν δίνουν την ρεβάνς. Αν κερδίσω θέλουν ρεβάνς εντός έξι μηνών!

Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα αλλά θα υπογράψουμε. Εμείς κάναμε τεράστιες θυσίες για να πάρουμε τον τίτλο στην κατηγορία. Οι όροι που βάζουν είναι για να κάνουν εύκολη την ζωή της Taylor. Θεωρώ πως σαν πρωταθλήτρια αν χάσω δικαιούμαι ρεβάνς.

Ο αγώνας θα γίνει σίγουρα πάντως», αναφέρει στα πρώτα της λόγια η Λιναρδάτου που ρωτήθηκε αν θα αλλάξει κάτι στην προετοιμασία της.

«Η προετοιμασία μου θα είναι σκληρή όπως πάντα. Κυρίως σπάρινγκ με άντρες και λίγες φορές με γυναίκες. Προσαρμόζουμε την προπόνηση ανάλογα με τον αγώνα.

Δεν θεωρώ πως η Taylor είναι ανίκητη και δεν θεωρώ πως έχει το επαγγελματικό στυλ. Δεν αναιρώ όσα έχει καταφέρει, είναι γρήγορη, καλή αθλήτρια και Ολυμπιονίκης. Όμως δεν την θεωρώ αήττητη. Αν είναι εκείνη αήττητη από την Persoon είμαι και εγώ», αναφέρει.

Όσον αφορά τα χρήματα η Λιναρδάτου θα έχει μία καλή πληρωμή.

«Τα χρήματα είναι τα περισσότερα που έχω πάρει έως τώρα, αν και για main event στο Μάντσεστερ περιμέναμε περισσότερα. Είναι αγώνας ζωής αυτός για μένα. Παίζω 10 γύρους με την νούμερο 1. Το γυναικείο μποξ γενικά δεν πληρώνεται όσο πρέπει».

Τέλος η Λιναρδάτου αναφέρθηκε στο κομμάτι της ψυχολογίας και έδειξε αποφασιστική ως συνήθως.

«Αν φοβάσαι δεν τα βγάζεις πέρα. Θα μπω μέσα και θα την καταπιώ. Αν δεν κερδίσω με νοκ άουτ δεν παίρνω το παιχνίδι. Έχω βελτιωθεί όλα αυτά τα χρόνια και από πλευράς εμπειρίας και σωματικά», κατέληξε.

Η Λιναρδάτου βρέθηκε στην Αγγλία εσπευσμένα για την συνέντευξη τύπου του Eddie Hearn και επιστρέφει στην Ελλάδα για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον αγώνα στις 2 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ