MMA

Lee Murray: Διέλυσε σε streetfight τον Ortiz και κατέληξε στην φυλακή

Lee Murray: Διέλυσε σε streetfight τον Ortiz και κατέληξε στην φυλακή

Ο Dana White έλεγε για τον Lee Murray ότι είναι ένας πολύ τρομακτικός τύπος, αλλά όχι μόνο ως fighter. Από ανερχόμενος αστέρας στις MMA κατέληξε μαχαιρωμένος στην φυλακή.

"Είναι ένας πολύ τρομακτικός τύπος, και δεν εννοώ μόνο ως...fighter". Αυτή είναι η ατάκα του Dana White για τον Lee Murray που από ανερχόμενος αστέρας στις MMA κατέληξε μαχαιρωμένος στην φυλακή. Μία δραματική ιστορία που πρέπει να μάθετε.

Ο Murray ζούσε στους δρόμους από νεαρή ηλικία όπου συχνά έμπλεκε σε καυγάδες, έκλεβε και πουλούσε ναρκωτικά. Πολύ πριν συστηθεί στις...MMA και φτάσει στο σημείο να μιλούν όλοι για εκείνον.

Το όνομα του ακουγόταν όλο και πιο συχνά. Η ταχύτητα και η δύναμη των χεριών του ήταν αξιοζήλευτη. Έκανε πέντε νίκες με διακοπή ωστόσο ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του δεν έβρισκε...γαλήνη.

Ένας από τους πολλούς καυγάδες του ήταν με τον Tito Ortiz. Το 2002 γίνεται μία συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί. Ο Ortiz βγάζει το μπουφάν του και ορμάει στον Murray. Του επιτίθεται αλλά αστοχεί και ο Murray με έναν μαγικό τρόπο του περνάει πέντε χτυπήματα που τον αφήνουν κάτω αναίσθητο.

Lee Murray: Διέλυσε σε streetfight τον Ortiz και κατέληξε στην φυλακή

Ο Murray συμπεριφερόταν σαν...κτήνος και δεν σταμάτησε εκεί αφού τον κλώτσησε στο κεφάλι με τις μπότες. Τον σταμάτησαν οι παρευρισκόμενοι και εκείνος απλά τους αποχαιρέτησε και έφυγε! Εκείνη την εποχή ο Ortiz ήταν πρωταθλητής στην light heavyweight κατηγορία του UFC.

Ο Murray κατάφερε να παίξει με τον Anderson Silva και μάλιστα να σταθεί αξιοπρεπώς. Η φήμη του μεγάλωνε αλλά ποτέ δεν ήξερες τι μπορεί να του ξημερώσει. Ένας μοιραίας καυγάς ήταν αυτός στο πάρτι της φίλης του Lauren Pope.

Δέχτηκε μαχαιριές και η καριέρα του έληξε άδοξα. Βρέθηκε να κάνει την μεγαλύτερη ληστεία στην Αγγλία και να το σκάει στο Μαρόκο. Βρίσκεται στην φυλακή μία δεκαετία με την ποινή να φτάνει τα 25 χρόνια. Οι πράξεις του εκτός αγωνιστικού χώρου επισκίασαν το τεράστιο ταλέντο για το οποίο μιλούν μέχρι σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα στο fightsports.gr

Ρώσος μαχητής επεδίωξε να κολλήσει κορονοϊό για να αποδείξει πως δεν υπάρχει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ