MMA

Κωνσταντελόπουλος: "Είμαι διψασμένος, νιώθω καλά όταν μάχομαι!"

Κωνσταντελόπουλος: "Είμαι διψασμένος, νιώθω καλά όταν μάχομαι!"

Ένας από τους πιο έμπειρους μαχητές στην ελληνική μαχητική σκηνή είναι ο Στέφανος Κωνσταντελόπουλος και θα παίξει στο main event του σαββατιάτικου Spartan's Night.

Στο Fightsports.gr μίλησε ο Στέφανος Κωνσταντελόπουλος λίγο πριν τη μεγάλη μάχη του στο Spartan's Night στη Ζωφριά. Ο μαχητής της Hellas Top Team θα συγκρουστεί μ' έναν έμπειρο μαχητή, γνωστό στα ευρωπαϊκά ρινγκ και με μέντορα τον Ernesto Hoost. Πρόκειται για τον γνωστό στο ελληνικό κοινό Santino Verbeek.

Για την παρουσία του στα μαχητικά, ο Κωνσταντελόπουλος σχολίασε: " Σας ευχαριστώ και συγχαρητήρια στο Fightsports για την αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου όσον αφορά τα μαχητικά αθλήματα.Η δίψα μου είναι ασταμάτητη όσο μάχομαι τόσο καλύτερα νιώθω. Είμαι στα ρινγκ πάνω από δεκατρία χρόνια και πραγματικά το απολαμβάνω."

Σχετικά με τον αντίπαλό του κι αν μια καλή εμφάνιση του δώσει αγώνα εκτός συνόρων ανέφερε: " Ο Santino είναι γνωστός για τις επιτυχίες του στη χώρα μας όντως . Έχοντας παίξει σε πολλές χώρες της Ευρώπης πιστεύω πως μια καλή εμφάνιση στον συγκεκριμένο αγώνα θα είναι και εισιτήριο για εξωτερικό εκ νέου."

Για την πορεία του στο χώρο και τους στόχους του είπε: "Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω ν' αποδείξω τίποτα και κανέναν. Είμαι Intercontinental πρωταθλητής 2006 της WPKA, πολύ πριν μερικοί από τους σημερινούς αθλητές μάθουν να δένουν τα... μπαντάζ τους. Δεν βλέπω την αποχώρηση μου από τα ρινγκ τα ερχόμενα χρόνια αν με ρωτάς αυτό, βέβαια ένας στόχος μου είναι ένας παγκόσμιος τίτλος."

Για τους φαν και τη διοργάνωση έστειλε το δικό του μήνυμα: "Ελάτε να δείτε αληθινές μάχες στις 14 Απριλίου την ώρα που η χώρα μας δείχνει αδύναμη, υπάρχουμε εμείς που ακόμα δείχνουμε τη σημαίνει ελληνική ψυχή."

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Όσο ήμουν στην φυλακή βαρέθηκα να κάνω σεξ με γυναίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ