Ξανά φυλακή για τον Badr Hari!

Δεν γλίτωσε τελικά την επιστροφή στην φυλακή ο Μαροκινός kickboxer, Badr Hari, ο οποίος είχε καταδικαστεί το 2014 σε 1.5 χρόνο πίσω από τα σίδερα για μια σειρά από επιθέσεις, από πολύ σοβαρές μέχρι τρακαρίσματα στον δρόμο.

Ιδιαίτερα, επίθεση ενάντια στον  Koen Everink που αρχικά περιγράφηκε ως απόπειρα ανθρωποκτονίας (ο Εverink δολοφονήθηκε κάποια χρόνια αργότερα αλλά δεν έχει καμία σχέση με τον Hari), επίθεση ενάντια στον Jeroen van de Berg, ιδιοκτήτη κλαμπ, που αποκόμισε και μερικά σπασμένα δόντια από κλωτσιά,  επίθεση στην πρώην κοπέλα του, στον πατριό της κόρης του και άλλα πολλά.

Ο Hari έκανε την πρώτη έφεση αλλά το δικαστήριο τον ξαναβρήκε ένοχο και τον καταδίκασε σε 2 χρόνια φυλακή, από τα οποία οι 10 μήνες με αναστολή και υψηλό πρόστιμο.

Η νέα έφεση τον πήγε στο ανώτατο δικαστήριο της Ολλανδίας που τον βρήκε πάλι ένοχο και επιβεβαίωσε την παραπάνω ποινή χωρίς δικαίωμα νέας έφεσης.

Ψυχολόγος που τον εξέτασε μέσα σε όλα αυτά απεφάνθη ότι η επιτυχία του ως αθλητής και η διασημότητα, σε συνδυασμό με έλλειψη προσωπικής καθοδήγησης, του δημιούργησαν ναρκισσιστικές τάσεις.

Έχοντας ήδη περάσει 8 μήνες στην φυλακή και 10 είναι με αναστολή, θα πρέπει να περάσει άλλους 6 πίσω από τα σίδερα. Ο ίδιος δεν ήταν στο δικαστήριο αλλά στο Μαρόκο και ο δικηγόρος του είπε ότι θα έρθει στην Ολλανδία να εκτίσει την ποινή του.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Τάκης Τσουκαλάς και Άκης έβαλαν γάντια του μποξ και τις έπαιξαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Danny Pimsanguan:To κορίτσι του Cody είναι καυτό και θα σε στείλει αδιάβαστο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Νίκος Αλέφαντος είναι ο Mike Tyson και δεν κάνουμε πλάκα! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24