MMA

Κρεμάει τα γάντια του ο Haye μετά τις ήττες από Bellew

Κρεμάει τα γάντια του ο Haye μετά τις ήττες από Bellew

Ο David Haye ανακοίνωσε την απόσυρση του από το μποξ μετά τις ήττες του από την Bellew, κάτι που είχε κάνει και το 2011.

Δεν είναι πρώτη φορά που ο David Haye ανακοινώνει την απόσυρση του από το μποξ και σε μία επανάληψη του 2011 όταν είχε χάσει απ'τον Klitschko τούτη την φορά ήταν ο Bellew που έβαλε ταφόπλακα στην καριέρα του.

Ο Haye είχε δύο σερί ήττες από τον Bellew και τον οδήγησαν στην απόφαση του να κρεμάσει τα γάντια αφού όπως λένε οι φανς δεν μπορεί να πυγμαχήσει πλέον, κάτι που φανερά πλήγωσε τον 37χρονο μποξέρ.

Ο απολογισμός των 32 αγώνων με 29 νίκες δεν αποτυπώνει πλήρως το μεγαλείο του Haye που ήταν ένας από τους καλύτερους πυγμάχους στα βαριά κιλά της τελευταίας δεκαετίας κι αν δεν είχε τραυματισμούς θα έκανε ακόμη περισσότερα. Μία καριέρα 16 ετών λαμβάνει τέλος με ένα συγκινητικό μήνυμα.

"Σήμερα θέλω να ανακοινώσω την απόσυρση μου από το μποξ. Όλοι λένε πως δεν μπορώ να πυγμαχώ πλέον. Χάρη στο μποξ πέτυχα τα παιδικά μου όνειρα. Το όνειρο του πατέρα μου που με ενθάρρυνε και με έπεισε να το κυνηγήσω. Το μποξ με έμαθε να βγαίνω πάντα νικητής και στην ζωή.

Το πρώτο κομμάτι της καριέρας μου με τους 25 αγώνες πέρασε γρήγορα. Έγινα ο πρώτος Βρετανός με ζώνες WBA, WBC, WBO. Όταν κέρδισα τον Valuev ένιωθα σαν τον Δαβίδ με τον Γολιάθ.

Κατάφερα να γίνω ο δεύτερος πυγμάχος μετά τον Holyfield που πήρα τίτλους σε cruiserweight και heavyweight. Ευχαριστώ την οικογένεια μου, την ομάδα μου που με βοήθησαν.

Σας αγαπώ όλους. Από τα βάθη της καρδιάς μου ευχαριστώ τους φανς που με στήριξαν στα δύσκολα. Δεν θα ξεχάσω τις βραδιές που μοιραστήκαμε μαζί μέσα στο ρινγκ",είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε ακόμηστο fightsports.gr

Hαδερφήτου ConorMcGregorθασουπάρειτομυαλό! (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ