MMA

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Wilder

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Wilder

Ο Deontay Wilder με τον σκοπό που μπήκε στο μποξ αν μη τι άλλο είναι ανθρώπινος. Η κόρη του Naieya αντιμετώπιζε γενετική ανωμαλία και ο λόγος που πυγμάχησε πρώτη φορά ήταν για να της εξασφαλίσει την καλύτερη θεραπεία.

Δεν αρκεί να είσαι μόνο σπουδαίος μαχητής αλλά και σπουδαίος άνθρωπος και η αλήθεια είναι πως ο Deontay Wilder με τον σκοπό που μπήκε στο μποξ, αν μη τι άλλο είναι ανθρώπινος.

Η κόρη του Naieya αντιμετώπιζε γενετική ανωμαλία και ο λόγος που πυγμάχησε πρώτη φορά ήταν για να της εξασφαλίσει την καλύτερη θεραπεία. Ο Wilder συνάντησε στο Μπέλφαστ τον εξάχρονο Rory Gallagher που πάσχει από εγκεφαλική παράλυση.

Τον κάλεσε στο Λας Βέγκας για τον αγώνα του με τον Fury ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως και η αδερφή του μικρού Rory πάσχει από την ίδια ασθένεια με την κόρη του Wilder.

Ο Rory θα χρειαστεί να κάνει μία επέμβαση που κοστίζει 100.000 λίρες και η ιστορία του θα γίνει πιο γνωστή ώστε να βρεθούν τα χρήματα με αυτή την κίνηση.

Η μητέρα του εξάχρονου ήταν περιχαρής με αυτό το γεγονός. ''Ο γιος μου πάει στο Λας Βέγκας. Είμαι τόσο χαρούμενη που μας κάλεσε ο Wilder'', αναφέρει.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

H Τecia Torres είναι η πιο σέξι ομοφυλόφιλη αθλήτρια στο UFC (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ