MMA

Khabib vs. Tony: 18 Απριλίου!

Russian UFC fighter Khabib Nurmagomedov, right, fights with UFC fighter Dustin Poirier, of Lafayette, La., during Lightweight title mixed martial arts bout at UFC 242, in Yas Mall in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday , Sept.7 2019. (AP Photo/ Mahmoud Khaled)
Russian UFC fighter Khabib Nurmagomedov, right, fights with UFC fighter Dustin Poirier, of Lafayette, La., during Lightweight title mixed martial arts bout at UFC 242, in Yas Mall in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Saturday , Sept.7 2019. (AP Photo/ Mahmoud Khaled) AP

Η μεγαλύτερη ΜΜΑ μάχη βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις και όλα δείχνουν πως θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου στο Μπρούκλιν. Khabib εναντίον Tony για το θρόνο στην lightweight.

Όλα έχουν πάρει το δρόμο τους και η πολυπόθητη μάχη του Khabib Nurmagomedov με τον Tony Ferguson με φόντο το θρόνο της lightweight κατηγορίας δουλεύεται εκ νέου.

Πριν από μερικές ημέρες, ο πρωταθλητής και αήττητος μαχητής από το Νταγκεστάν είχε πει σε συνέντευξή του στο Ουζμπεκιστάν ότι το UFC συζητάει με τις δύο πλευρές για να κάνει τον αγώνα στο Μπρούκλιν τον Απρίλιο.

Πράγματι, πολλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό αλλά και ο ίδιος ο Dana White επιβεβαίωσαν πως στόχος του κορυφαίου ΜΜΑ οργανισμού είναι να πραγματοποιηθεί η μάχη εκεί που είπε ο Nurmagomedov. Υπάρχει και ημερομηνία: 18 Απριλίου.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν έχουν συμφωνήσει ωστόσο βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για να πραγματοποιηθεί επιτέλους η μεγαλύτερη ΜΜΑ μάχη. Υπενθυμίζουμε πως στο παρελθόν το Khabib vs. Tony έκλεισε τρεις φορές, όμως δεν έγινε για διάφορους λόγους όπως τραυματισμοί και πρόβλημα με το κόψιμο κιλών.

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Σαββίδης "έφτιαξε" φανέλα για τον Roy Jones Jr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ