MMA

Khabib Nurmagomedov: "Παραλίγο να πεθάνω στο κόψιμο κιλών"

Khabib Nurmagomedov: "Παραλίγο να πεθάνω στο κόψιμο κιλών"

ΟKhabib Nurmagomedov πριν από λίγο καιρό δεν κατάφερε να πιάσει τα κιλά που ήθελε για τον αγώνα απέναντι στονTony Ferguson στο UFC 209, άρχισε να μην νιώθει καλά, πονούσε το σώμα του και κατέληξε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όταν το λέει ένας τόσο μεγάλος αθλητής, σίγουρα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και για τους υπόλοιπους. ΟKhabib Nurmagomedov πριν από λίγο καιρό δεν κατάφερε να πιάσει τα κιλά, αλλά το πλήγμα ήταν ακόμη μεγαλύτερο από την απώλεια ενός αγώνα, καθώς υπήρξε κίνδυνος ακόμα και να χάσει την ζωή του.

Έτσι δήλωσε ο Ρώσος σούπερ σταρ, που δεν μπήκε τελικά στο κλουβί απέναντι στονTony Ferguson στο UFC 209. Λίγες ώρες πριν το παιχνίδι ο Khadib δεν ένιωσε καλά και άρχισε να πονάει το σώμα του. Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και εξηγεί:

"Δεν είχα ξανανιώσει έτσι. Όταν κόβεις κιλά δεν γίνεται να νιώθεις τέλεια, αλλά αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Έκοβα κιλά και δεν θυμόμουν τον τρόπο, ήμουν σε κατάσταση σοκ! Κάτι δεν πήγαινε καλά.Ο γιατρός μου είπε πως δεν μπορώ να παίξω και παρά λίγο να πεθάνω! Πως να παίξεις όταν είσαι μία ανάσα από τον θάνατο; Έπρεπε να μείνω για επτά ώρες στο νοσοκομείο για να συνέλθω αλλά ένιωσα πως σχεδόν πέθανα".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Μπάχαλο και καρεκλιές σε αγώνα νέων πρωταθλήματος πυγμαχίας (BINTEO)

Ψυχάκιας μπουκάρει σε γυμναστήρια και χτυπάει ανθρώπους με γάντια (ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόρη του Ivan Drago είναι πιο καυτή και από την «μαμά» της (ΦΩΤΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ