MMA

Khabib Nurmagomedov: "Γκρέμισαν τα τείχη" για τον πρωταθλητή πάνω από 26.000 Νταγκεστανοί στο γήπεδο της Ανζί

Khabib Nurmagomedov: "Γκρέμισαν τα τείχη" για τον πρωταθλητή πάνω από 26.000 Νταγκεστανοί στο γήπεδο της Ανζί

Φοβερές εικόνες από την επιστροφή του Khabib Nurmagomedov στο Νταγκεστάν κατέγραψε ο ρεπόρτερ του RT, Denis Geyko. Τα κρατίδιο "παρέλυσε" για χάρη του πρωταθλητή που τον υποδέχθηκαν πάνω από 26.000 άνθρωποι (VIDEOS).

Σκηνές υποδοχής... Ριβάλντο στην Ελλάδα και βάλε εξελίχθηκαν στο Νταγκεστάν κατά την επιστροφή του Khabib Nurmagomedov από το Λας Βέγκας στην πατρίδα του, εκεί που οι φαν ήθελαν και μάλλον κατάφεραν να ευχαριστήσουν τον αήττητο MMAer για τη χαρά που τους έδωσε.

Υπολογίζεται πως πάνω από 26.000 Νταγκεστανοί τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, ενώ αμέσως μετά ο πρωταθλητής μεταφέρθηκε στο γήπεδο της Ανζί για να συνεχιστούν οι εορτασμοί (έγινε και σχετικό "ντου" στον αγωνιστικό χώρο).

Ο εθνικός ήρωας του Νταγκεστάν νίκησε τον Conor McGregor, όπως είχε υποσχεθεί στο λαό του, έγινε διάσημος σε όλο τον πλανήτη και τώρα απολαμβάνει το νέκταρ της επιτυχίας!

Οι σκηνές είναι πραγματικά φοβερές, αφού ο δημοσιογράφος Denis Geyko κατέγραψε με την κάμερα του και όλα όσα είχαν συμβεί την επομένη της νίκης του Khabib, δηλαδή την Κυριακή το πρωί τοπική ώρα, επί του απόλυτου σταρ των μαχητικών αθλημάτων από την Ιρλανδία.

Οι δρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα, ωσάν το Euro 2004 στην Ελλάδα, με τους φαν του Nurmagomedov να κορνάρουν και να ζητωκραυγάζουν για τον μαχητή που έβαλε το Νταγκεστάν στο χάρτη. Βάλτε δυνατά τον ήχο, και καλή απόλαυση:

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

ΧΑΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Η σέξι Karina Elle αναστάτωσε το γυμναστήριο του McGregor (ΦΩΤΟ & BINTEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ