MMA

Khabib Nurmagomedov: Απεβίωσε ο πατέρας του από κορονοϊό

Khabib Nurmagomedov poses during a ceremonial weigh-in for the UFC 229 mixed martial arts fight Friday, Oct. 5, 2018, in Las Vegas. Nurmagomedov is scheduled to fight Conor McGregor Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Khabib Nurmagomedov poses during a ceremonial weigh-in for the UFC 229 mixed martial arts fight Friday, Oct. 5, 2018, in Las Vegas. Nurmagomedov is scheduled to fight Conor McGregor Saturday in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Ο πατέρας του Khabib Nurmagomedov, Abdulmanap, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 59 ετών νικημένος από τον κορονοϊό.

Εδώ και αρκετό καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο πατέρας του Khabib Nurmagomedov βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο αφού είχε προβληθεί από κορονοϊό ο οποίος επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του.

Μάλιστα, είχε πέσει σε κώμα από το οποίο ξύπνησε πριν από δύο εβδομάδες.

Τελικά, ο 59χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή (03/07) σε νοσοκομείο της Μόσχας. Την είδηση έκανε γνωστή ο μάνατζερ του Khabib Nurmagomedov. Ο Ali Abdelaziz δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ήταν πατέρας, προπονητής, αδερφός. Τα πράγματα δεν θα είναι τα ίδια χωρίς αυτόν".

Πέρα από πατέρας και προπονητής του γιου του, ο Abdulmanap Nurmagomedov προπονούσε και άλλους αθλητές όπως ο αθλητής του UFC, Islam Makhachev.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ