MMA

Khabib: "Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον McGregor"

Khabib: "Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον McGregor"

Σε ρωσικό μέσο μίλησε πρόσφατα ο Khabib Nurmagomedov που ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που τρέφει για τον μεγάλο του αντίπαλο, Conor McGregor.

Σε ρωσικό μέσο μίλησε πρόσφατα ο Khabib Nurmagomedov που ρωτήθηκε για τα συναισθήματα που τρέφει για τον μεγάλο του αντίπαλο, Conor McGregor. Ο Νταγκεστανός φαίνεται να μην έχει συγχωρέσει τον Ιρλανδό παρά το ότι δεν το αποκλείει για το μέλλον.

"Δεν είμαι έτοιμος να του σφίξω το χέρι. Όλοι κάνουμε λάθη δεν είμαστε τέλειοι και όλοι έχουμε ξεσπάσματα. Αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνεχίζει να φέρεται άσχημα. Δείτε τι έκανε σε έναν ηλικιωμένο. Φαίνεται να είναι η φύση του αυτή. Αν δεν αλλάξει δεν μπορώ να τον συγχωρήσω. Όταν κάποιος ζητάει συγνώμη αξίζει μία ευκαιρία. Πρέπει να συγχωρούμε αυτούς που μετανιώνουν για τα λάθη τους", υπογραμμίζει ενώ για το μέλλον του ανέφερε.

"Θέλω να πως πως ο Ferguson αξίζει περισσότερο. Έχει 12 νίκες σερί και σίγουρα είναι πιο πάνω από τον McGregor. Ο Conor πρέπει να επιστρέψει και να σταματήσει να βαράει ηλικιωμένους. Είναι επαγγελματίας μαχητής. Να γυρίσει, να πάρει μία νίκη και να μπει στην σειρά".

Διαβάστε ακόμη στο fightsports.gr

Mike Tyson: Καπνίζω κάνναβη 40.000 δολαρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ